Enemy Territory Quake Wars

Enemy Territory Quake Wars İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • FPS
  • Enemy Territory Quake Wars İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Quake Wars, Quake ve Quake 2’nin öncesindeki zamanları anlatıyor. Yani Strogg’lar ve insanların tarihindeki ilk çarpışmalarını anlatan bir oyun. Oyunda tıpkı, klasik fantastik dünyalarda geçen savaş oyunlarında olduğu gibi belirli sınıf ve ırklar yer almakta fakat bu sınıfların yetenek, güç ve özellikleri tamamen eşit durumda. “Peki o zaman aralarındaki fark ne?” dediğinizi duyar gibiyim. Farklı olan tarafı şudur: Oyuna başlarken isterseniz İnsan ırkını seçip savunma üzerine oynayabilir isterseniz Strogg olarak daima saldıran bir oyun üzerine oynayabilirsiniz. Yine oyun içerisinde ırklar ve sınıflara göre dağıtılmış olan silah, teçhizat ve özellikleri mevcut. Mesela bu sınıflardan bir tanesi olan İnsan ırkına ait mühendis sınıfı yalnızca savunma silahları yaparak sizi koruyabiliyor veya yıkılmış bina ve yolları tamir ederek onarabiliyor. Aslında oyunda en önemli konu iyi bir takım oyunu ortaya koymak, doğal olarak oyunu takımı iyi yönettiğiniz zaman kazanmanız kolaylaşıyor.

Oyunu eğer tam bir takım ruhunu hissederek oynamak isterseniz multiplayer olarak oynamak daha iyi fakat single player olarak oyun içerisindeki bir çok çeşitli ve eğlenceli modlarda kendi başınıza botlara karşı oynayarak keyif almanız mümkün.

Oyunu grafik ve görünüm açısından ele alırsak öncelikle Doom 3 motoru kullanıldığını belirtmek gerekir ve bu motor da o yıllara göre oldukça iyi sayılabilecek bir grafik motoru. Oyundaki kalite oldukça iyi ve savaş atmosferini yaşatmayı başarıyor. Genel olarak oyuna bakacak olursak gerek grafik, gerek oynanış ve konu bakımından, özellik ve çeşitlilik bakımından gerçekten kaliteli ve iyi bir oyun olduğunu söylemek mümkün.