Heroes Evolved ikon

Heroes Evolved İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Heroes Evolved oyunu MOBA ve gerçek zamanlı strateji temelleri ile oynayabileceğiniz eğlenceli bir online oyun. Son dönemde oldukça popüler hale gelen MOBA oyun türünü bilmeyenler için “Multiplayer Online Battle Arena” yani çok oyunculu online savaş/dövüş arenası olarak tanımlayabiliriz. Çoğu MOBA oyununda olduğu gibi Heroes Evolved oyununda da 2 takıma ayrılıp birbiriniz ile savaşıyorsunuz. Karşı takımın üssünü yok eden takım kazanıyor.

Heroes Evolved savaş arenası

Oyunda oyuncular tarafından seçilebilecek her biri farklı özelliklere sahip çok çeşitli karakterler bulunuyor. Amaçlarınız arasında altın kazanıp level atlamak bulunuyor. Her bir karakterin farklı bir dövüş tarzı bulunuyor. 75’den fazla değişik karakter bulunuyor, sırf bu karakterleri denemek ve nasıl dövüştüğünü görmek bile oyuna eşsiz bir derinlik katıyor. Kendi savaş tarzınıza uygun karakterleri bulmak için deneyip görmeniz gerek.

Heroes Evolved karakterler

Oyunda 3 ana oyun modundan birini seçmeniz gerekiyor. Yayımcı firma olan R2Games ilerde bu modların artırılacağını belirtiyor. Bu modlara bakacak olursak;

  • Matchmaking Games : Burada sistem tarafından yapılan eşleştirmelerle isterseniz tek başınıza isterseniz arkadaşlarınızla savaşa katılabiliyorsunuz. Bu modun özelliği sistemin sizin level ve tecrübe özelliklerinize yakın kişilerle eşleştirmesi. Bu sayede sizden 20 level yukarıdaki kişilere karşı kasmaktan kurtuluyorsunuz.
  • Custom Games : Kendiniz oyun lobileri oluşturarak istediğiniz arkadaşlarınızı ve oyuncuları davet edebiliyorsunuz.
  • Co-Op : Bu mod daha çok yeni başlayanların oyuna alışmalarını sağlamak için. Oyuncular yeteneklerini geliştirmek için bu modda botlara karşı oynayabiliyorlar.

Oyunda matchmaking oyunları oynadıkça oyun içerisindeki yeteneklerinizin seviyesini belli eden dereceler kazanıyorsunuz.

Heroes Evolved dereceler

Heroes Evolved Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
İşlemci : 2.2 GHz ve üzeri
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran Kartı : 256 MB ve üstü
DirectX : 9.0a
Artıları
  • 75'den fazla oynanabilir karakter
  • Maçları kaydedebilme
  • Hızlı indirilebilir
Eksileri
  • Orijinal olmayan çalışma
  • Bazı herolar sadece VIP ler için
  • Pay 2 Win elemenetleri mevcut