Need For Speed High Stakes ikon

Need For Speed High Stakes İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

1999 yılında PlayStation için çıkarılmış ve daha sonrasında Windows için de sürümü geliştirilen 3D araba yarışı oyunu. Need For Speed versiyonlarının dördüncüsüdür ve Batı Avrupa, Kuzey Amerika parkurları yer alır. Electronic Arts Inc’in piyasaya sürdüğü oyunlardan biridir.

Need For Speed (NFS) bir araba yarışı oyunu. NFS High Stakes versiyonunda yarış ve diğer kurallar aynı ancak “High Stakes” adı verilen yarış türü ile öncekilerden farklılık gösterir. Yani artık daha büyük ve daha gösterişli yarışlar izlemenin zamanı gelmiştir. High Stakes, iki oyuncunun aynı parkurda birbiriyle yarıştığı ve kazananın kaybedenin arabasını aldığı bir yarış türü. Eğer bu yarışa katılmak istiyorsanız, en az iki arabanızın olması gerekiyor. NFS High Stakes, PlayStation’da çoklu oyuncuyu destekliyor. Sistem gereksinimlerini karşılamanız yeterli.

NFS’nin ilk olarak bu sürümünde araçlar hasar almaya başlıyor. Daha doğrusu, ilk defa bu sürümde araçların aldıkları hasar hem görsel hem de performans olarak yarış arabasını etkilemeye başlıyor. Arabaların çarpışma yönünde eğilip bükülmeleri 3D arayüze başarılı yansımış.

NFS High Stakes’te yine NFS’nin tüm sürümlerinde olduğu gibi kariyer tabanlı bir hikaye sizi bekliyor. Turnuvalar ve özel etkinlikler, kariyer modu gibi seçenekler mevcut. İlk mod, Turnuva. Turnuva modunda bir dizi yarışa katılırsınız ve yarışlarda aldığınız derecelere bağlı olarak sıranız belirlenir. İkinci olarak Özel Etkinlik modu yer alıyor. Turnuva moduna benzemektedir ancak özel etkinlik modunda oyuncu farklı şartlarda yarışabilir. Örneğin bir gece yarışında son model yarış arabasıyla yarışmak gibi. Her yarışta kazanmanızla beraber puan/para biriktirebilirsiniz ve yeni arabalar alabilirsiniz. Ayrıca sonraki parkurların ve kapalı arabaların kilidini açabilirsiniz.

Bilgisayar versiyonunda ise PlayStation’a göre bazı değişiklikler var. Bilgisayarda, kariyer modu altında yarışlarınızı yapıyorsunuz. PC versiyonunda polis kovalamacasına takılabiliyorsunuz. Yaptığınız yarış yasa dışı olduğundan polis kovalamaya başlıyor. Hem polisten kaçıp hem yarışa devam edebiliyorsunuz. Belli bir süre sonra polis takibi bırakıyor. Siz bu süreyi ekranda görebiliyorsunuz. O süre içinde polise yakalanmamalısınız.

İyi oyunlar.