Fifa Manager 2009 ikon

Fifa Manager 09 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

EA Sports tarafından piyasaya sürülen FIFA Manager 09 oyunu, bir futbol menajerlik oyunudur. Oyun size takımınızın tüm kontrolünü verir. Oyundaki amacınız takımınızı iyi bir şekilde yönetmek ve takımın başarısını arttırmaktır.

Tıpkı bir futbol antrenörü gibi takımınızı yönetmeniz gerekmektedir. Takım oyuncuları ile iyi ilişkiler yürütmenin yanında onları disipline edebilmelisiniz. Takımınıza taktik vermek, ilk on biri seçmek, takıma yeni oyuncular kazandırmak, onlar ile anlaşmak ve tüm oyuncular arası ilişkileri düzenlemek de sizin göreviniz. Sadece oyuncular ile değil takım ile ilgisi olan her şey ile ilgilenmeli ve takıma olan etkisini olumluya çevirmelisiniz. Örneğin, sponsorlar ile ilgili sorumluluk size ait. Kısacası tüm kontrol elinizde ve bu kontrolü bir yönetici panelinden sağlıyorsunuz. Örneğin maç içinde oyuncularınızın tepkileri bu panele yansıtılıyor ve taktiksel olarak değişimleri bu panelden yapabiliyorsunuz.

FIFA Manager 09 oyununun arayüzü 3 boyutlu. Futbol sahası, hava durumu (yağmur, kar vb) ve oyuncuların 3 boyutlu modellemeleri oldukça gerçekçi tasarlanmış. Oyunda 57 ülkenin ligleri ve takımları yer alıyor. Eğer takımınızı uluslararası bir turnuvaya sokarsanız farklı saha şartlarında, dünyanın farklı bölgelerindeki takımlar ile oynuyorsunuz. Bu yüzden hava şartları değişkenlik gösteren bölgelerde maça çıkmanız gerekebilir. Oyunun gerçekçiliği, bunu ne kadar yansıtabildiğine de bağlı. Bu açıdan oyun değerlendirildiğinde yine başarılı bir iş ile karşılaşıyoruz. Ayrıca lig takımlarının yanı sıra, ülke takımlarını da yönetebiliyorsunuz. Yani milli takım antrenörü olabilirsiniz.

Oyun, size maçlarınızın istatistiğini çıkarır ve buna göre oyuncularınızı yönlendirmeniz beklenir. Maç sırasında taktik verebildiğiniz bir panel var. Futbolcularınıza doğrudan müdahale edebilirsiniz. Oyuncu hareket animasyonları da yeteri kadar gerçekçi. Oyuncuların topla beraber yaptıkları hareketler, dönüşler ve paslar oldukça dikkat çekici efektlere sahip. Maçlar 10 dakikalık veya özet şeklinde ayarlanabiliyor. Yaklaşık 10 dakikanızı takımınızın maçını izlemeye ayırmak istemiyorsanız, önemli pozisyonları izleyerek sıradaki göreve veya maça geçebilirsiniz.

Fifa Manager 2009 Sistem Ve Donanım Gereksinimleri

Intel p3 1.3 işlemci
512 mb ram
64 mb ekran kartı
4.5 gb boş alan
9.0c destekli ses kartı