Heart’s Medicine – Hospital Heat İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Blue Firaffe tarafından geliştirilen ve Gamehouse tarafından yayınlanan Heart’s Medicine – Hospital Heat oldukça basit ve eğlenceli bir oyun.

GameHouse’un Orijinal Hikayesi’ne son eklenen hikaye olma özelliği olan Heart’s Medicine – Hospital Heat, Heart’s Medicine Time to Heal oyununun devamı niteliğinde. Oyunun ana karakteri olan Tıp stajyeri Doktor Allison Heart’ın gözünden çalıştığı Little Creek Hastanesinde yaşanan romantik, komik, gerilimle dolu bir oyunun bir parçası oluyoruz. Allison’un Doktor Connor daha sonra ise Doktor Victor ile olan aşk hayatındaki iniş – çıkışları, hastalara koşuşturmaları, sinematik renkli görsellerle etkileyici sahneleri, Miranda Kalagian, Keeley Bumford ve Adam Gubman’ın orijinal şarkıları ile eğlenceli ve bağımlılık yapan bol kalpli bir oyuna başlıyoruz. Kalpten kasıt hastalar geliyorlar ve kafalarının üstünde oluşan baloncukta rahatsızlıkları ve kalpler beliriyor. Doktor Allison olarak gerekli müdahaleyi zamanında yaparak kalp kazanıyor ve yıldız topluyoruz. Oyun böyle çeşitli hastalarla dolu ve pediatri, yoğun bakım, patoloji, doğumhane, psikiyatri gibi farklı bölümlerde vakit geçiyoruz. Sadece hastanede değil sosyal hayatta da Allison’un evi, gittiği yerler gibi yerlerde zaman geçiriyoruz. Hastanede çıkan yangında da yangının içine düşen Allison’a ve hastalara yardım konusunda zamana karşı yarışıyor ve yeteneklerimizi konuşturuyoruz. Seviye atladıkça hasta sayımız ve hastalık çeşitlerimiz de artıyor. Bu yüzden hastalarının hayatına kurtarmaya çalışan gerçek bir doktor gibi hızlı bir şekilde hareket etmemiz gerekiyor.

Oyun oynarken aynı zamanda güzel ve akıcı hikayesi, zaman zaman komik zaman zaman dramatik konusu ve diğer doktorlarla olan baloncukla diyaloglar da oyuna ayrı bir bağımlılık kazandırıyor. Oyun oynamanın yanında hikayenin gelecek bölümlerini de merak ediyor ve böylelikle oyuna olan ilginiz daha da artıyor.

Heart’s Medicine – Hospital Heat, eğlenceli konusu, basit ama göze hoş gelen grafikleri ve keyif verici müzikleriyle hoş zaman geçirmek isteyen oyunseverler için farklı bir deneyim sunuyor.

Heart’s Medicine – Hospital Heat Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7, 8, 10
İşlemci : 1.6 GHZ
Ram : 512 MB
Harddisk Alanı : 350 MB
Ekran Kartı : DirectX Uyumlu
DirectX : 9.0
Artıları
  • Çok iyi hikaye anlatımı
  • Mini oyunlar içeriyor
  • Sesler ve müzikler başarılı
  • Çizgi film stili görseller
Eksileri
  • Tekrar edici oynanış