Duelyst İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Counterplay Games tarafından geliştirilen ve Bandai Namco Entertainment tarafından yayınlanan Duelyst, kart tabanlı bir strateji oyunu.

Heartstone ve satranç sevenlerin daha çok yakınlık duyacağı, mantığa ve strese dayalı bir oyun olan Duelyst, bu oyunlara göre daha taktiksel ve gelişmiş bir tarza sahip. Çizgi filmi andıran farklı animasyon tarzlı bir görsele sahip olan oyunda farklı farklı arenalar var ve bu arenalarda seçmiş olduğumuz kartlarla düşmana karşı savaşıyor ve düşmanın kartlarını vurarak un ufak ediyoruz. Zaten oyunun üst kısmında oyunun taktikleri, oyunun nasıl oynanması gerekliliğine dair yardım bölümü de bulunuyor. Core sette 400, Denizens of Shim’zard’da 90 kart, Rise of the Bloodborn’da 39 kart, Ancient Bond’ta 39 kart ve Unearthed Prophecy’de 94 kart olmak üzere toplamda 700’den fazla kartımızla birliklerimizi konumlandırıyoruz. Bu kartların hangisini oynadığımızın yanı sıra bunları nasıl konumladığımız da son derece önemli ve her kartın kendine özgü özellikleri bulunuyor. Oyunun başında bize verilen kartlara oyunda kazandığımız altınlarla yenilerini ekleyebiliyoruz. Tabi gerçek para ile de yeni kartlar alabilmemiz mümkün. Son güncelleme ile 100’e yakın yeni kartla beraber oyunun görsellerine de farklı arena ve sahneler eklenmiş durumda. Çevrimiçi olan düşmanlarımıza karşı taktik geliştirerek turnuvalar düzenleyebildiğimiz Duelyst’te çevrimiçi turnuvalar yaklaşık 5 – 10 dakika sürüyor ve gün içinde istediğimiz zaman bu turnuvalara katılabiliyoruz. Eşit derecedeki savaşçılarla savaşabiliyor ve ne kadar rekabet edersek o kadar iyi ödüller kazanıyoruz.

Duelyst ilginç görselleri, görsellerle uyumlu ve oyuna kalite katan ses ve müzikleri ile farklı tarzda bir strateji oyunu arayanlar için oldukça güzel bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Duelyst Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 32-bit
İşlemci : 1.5Ghz dual-core Intel Core i5
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 1 GB
Ekran Kartı : Open GL 3.1+ Uyumlu
DirectX : 9
Artıları
  • Basit ama taktiksel derinliğe sahip
  • Güzel animasyonlar var
  • Eğlenmek için kart satın almak zorunlu değil
Eksileri
  • Çoğu minyon çok fazla yeteneğe sahip