Super Flash Mario Bros İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Nintendo tarafından geliştirilen ve yayınlanan Super Flash Mario Bros, herkesin çok yakından tanıdığı bir oyun.

Özellikle 90’lı yıllarda oyun dünyasına atari ile giriş yapanlar için Mario tam bir fenomendir. Bir dönem insanını televizyon karşısına kilitlemiş ve saatlerini bıyıklı dostumuz Mario’nun, yaşadığı ülkenin prensesi olan Prenses Peach’i kurtarmaya çalışmasına odaklamıştır. Aynı zamanda oyun dünyasının fenomenlerinden de olan Mario, daha sonra geliştirilecek birçok oyun için de ilham verici olmuştur.

Super Flash Mario Bros, 90’lı yıllardaki Super Mario oyunundan esinlenilerek tasarlanmış bir oyun. Aslına gayet uygun bir şekilde geliştirilen oyunda amacımız tıpkı eskiden olduğu gibi Prenses Peach’i kurtarmak. Bu amaçla yine bıyıklı dostumuz Mario ile bir çok zorluğun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Grafiksel açıdan da aslına uygun kalınmakla birlikte karakterle ve çevrede yer alan diğer figürler daha keskin ve net hatlarla belirlenmiş. Bu da hem bize klasik Mario oyununda gördüğümüz grafik hazzını vermiş hem de daha net bir görüntü kalitesi sunmuş. Kontroller ve müzikler de eskiden hatırlayacağımız tarzda ve oyuna güzel bir şekilde aktarılmış.

Uzun yıllar keyifle oynadığımız Super Mario, aslına uygun, daha güzel grafikleriyle yeniden karşımıza çıkıyor. Nostalji yapmak ve hoşça vakit geçirmek isteyenler için Super Flash Mario Bros gayet güzel bir alternatif.

Super Flash Mario Bros Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista/7
İşlemci : 800 MHz
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 15 MB
Ekran Kartı : 32 MB
DirectX : 7
Artıları
  • Sevilen oynanış
  • Sistem gereksinimi istemez
  • Düşük dosya boyutu
Eksileri
  • Yetersiz grafikler