ONRAID

ONRAID

LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu800 MB
İşletim SistemiWindows XP SP2+, Vista, 7, 8
Eklenme TarihiKasım 26th, 2017
Hemen indir (800 MB)
1277 kez indirildi

Puanlama

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(3 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...Loading...

ONRAID kendi taktik ve oyun tarzınızı geliştirip düşmanlarla istediğiniz şekilde savaşabileceğiniz 2D bir online ateş etme oyunudur. Oyunun 2D bir platformda oynanması ve düşmanlarınızın da en az sizin kadar iyi olması oyunun çok zevkli olmasına katkıda bulunuyor.

Oyunda bulunan 9 farklı sınıftan bir sınıf seçip hemen bu renkli 2 boyutlu savaş dünyasına dalabilirsiniz. Oyunun hiç düşmeyen temposu ve iyi kurgulanmış çatışma ortamları sizi hızla içine çekecek. Seçebileceğiniz 4 farklı oyun modu bulunuyor: Capture the Flag, Crystal Collection, Sphere Control ve Point Control.

Oyunun zevkini ve taktik kısmının büyük kısmını oluşturan silah çeşitliliği, oyunda tam 45 farklı silah bulunuyor. Ayrıca oyunda topladığınız skin ve itemler de size farklı özellikler ve faydalar kazandırıyor. 60 farklı dış görünüm seçeneği ile karakterinizi dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Oyunda bulunan liderlik panolarında yükselmek için düşmanlarınızdan iyi olduğunuzu arenada göstermelisiniz.

ONRAID Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP SP2+, Vista, 7, 8
İşlemci : 2 GHz Dual Core
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 800 MB
Ekran Kartı : 512 MB
DirectX : 11
Artıları
  • 4 farklı ve birbirinden zevkli oyun modu
  • 9 farklı sınıf
  • Toplanabilir skin ve objeler
Eksileri
  • Kontrollerde gecikme olabiliyor

Bu oyunu indirenler bunları da indirdi

League of Legends League of Legends League of Legends, 2009 tarihinde Riot Games tarafından yayınlanan ve çıktığı ilk günden bu yana tüm dünyada en çok oynanan online oyunlar..
Unturned Unturned Unturned oyunu son dönemlerde oldukça popüler bir tür olmaya başlayan Multiplayer Survivor türünde Minecraft oyununa benzer pixel görsellerle oluşturulmuş eğlenceli bir sandbox..
Worms Reloaded Worms Reloaded İlk Worms oyunu çıktıktan 10 yıl sonra 2010 yılında piyasaya sürülen Worms Reloaded oyununda küçük kurtçukların sıra tabanlı savaşına şahitlik etmeye devam edeceksiniz...
Shank Shank Shank, klasik adam döverek ilerlediğiniz platform atari oyunu oynanışını bir kaç adım ileriye taşıyan değişik bir aksiyon oyunu. Shank karakteri ile oynadığınız..
Worms Armageddon Worms Armageddon Worms Armageddon sevilen Worms serisi içerisinde belki de en çok oynanan oyunu diyebiliriz. Oyunda bu küçük kurtçuklar yeni silahları ve yeni özellikleri..
Etiketler: , , , ,


YORUM YAZIN

İsim : E-Mail :