Royal Defense

Royal Defense

LisansÜcretsiz
Dilİngilizce
Dosya Boyutu103 MB
İşletim SistemiWindows XP SP3
Eklenme TarihiKasım 10th, 2017
Hemen indir (103 MB)
392 kez indirildi

Puanlama

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(2 votes, average: 1,50 out of 5)
Loading...Loading...

Royal Defense gelişmiş özelliklere sahip strateji ve taktik üretme yeteneğinizi zorlayacak bir kule savunma oyunudur. Oyunda size her yönden saldırmaya çalışan düşmanlara karşı savunma stratejileri geliştirerek zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz.

Oyunda elinizdeki paraları kuleler yerleştirmek ve bu kuleleri upgrade etmek için çok akıllı bir biçimde kullanmanız gerekiyor. Bu kuleler düşmanlarınızın geldiği yolun kenarlarında belirtilen yerlere kurulabiliyor. Çeşitli kuleler çeşitli özelliklere sahipler. Bazıları daha hızlı ateş ediyor bazıları daha yavaş ama çok daha güçlü ateş ediyor. Her kuleyi upgrade ettiğinizde hem hız hem de güç özellikleri artıyor. Gelen düşmanların bir kısmı bu kulelerden bazılarına karşı dayanıklı olabiliyor, bazı kuleler ise bazı düşman tiplerini diğerlerinden çok daha hızlı öldürebiliyor.

Oyunda toplamda 40 farklı bölüm bulunuyor. Başlangıçtaki bölümler hızla geçilebilse de ilerleyen bölümleri geçmek oldukça zaman alabiliyor. Tahmin edebileceğiniz gibi her bölüm bir öncekinden biraz daha zor oluyor. Kulelerin yanı sıra kazandığınız elmaslarla satın alabileceğiniz büyüleri de zorlandığınız bölümlerde kullanabilirsiniz. Ayrıca bölümlerde kazandığınız yıldızlar sayesinde kulelerinizin ve büyülerinizin etkisini artırabileceğiniz bir yetenek ağacı da bulunuyor.

Eğlenceli grafikleri, çok iyi ayarlanmış zorluk düzeyi, hızlı tempolu oynanışı ve oyuna iyi yedirilmiş müzikleri ile oynayabileceğiniz küçük boyutlu ama oldukça iyi strateji oyunlarından birisi.

Royal Defense Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP SP3
İşlemci : 1500 MHz
Ram : 512 MB
Harddisk Alanı : 250 MB
Ekran Kartı : 1.0 GB
DirectX : 9.0
Artıları
  • Kule savunma sistemi çok başarılı kurgulanmış
  • Zorluk derecesi iyi ayarlanmış
  • Eğlenceli oynanış
  • İyi oyun müzikleri ve sesleri
Eksileri
  • Bazı bölümler çok uzun tutulmuş

Bu oyunu indirenler bunları da indirdi

League of Legends League of Legends League of Legends, 2009 tarihinde Riot Games tarafından yayınlanan ve çıktığı ilk günden bu yana tüm dünyada en çok oynanan online oyunlar..
Orcs Must Die Unchained Orcs Must Die Unchained Ödüllü kule savunma oyunu Orcs Must Die karşımıza ücretsiz bir online oyun olarak çıkıyor. Oyunda 5 kişiye kadar online oyunculardan oluşan bir..
Two Worlds II Castle Defense Two Worlds II Castle Defense Two Worlds II Castle Defense oyunu adından da anlaşılacağı gibi bir kule savunma oyunudur. Gandohar’ın askerleri ile Orc orduları arasındaki kanlı savaşı..
Plants Vs. Zombies Plants Vs. Zombies Zombiler birleşip dünyayı ele geçirmeye çalışmaktadır. Plants vs. Zombies oyununda bahçenize de saldıran bu zombileri engellemek ise sizin ve bitkilerinizin elinde. Bu..
Dungeon Defense Dungeon Defense Dungeon Defense oyununda ejderhalardan ve orclardan oluşan çeşitli yaratıkların da bunlara destek çıktığı bir düşmana karşı karanlık ve kasvetli kulenin zindanlarında savunma..


YORUM YAZIN

İsim : E-Mail :