Euro Truck Simulator 2017 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Euro Truck Simulator 2017, Windows 8 ve üzeri işletim sistemine sahip bilgisayarlarda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz tır sürme ve taşımacılık simülasyon oyunudur. En gelişmiş grafiklerle bir şoförün yaşadığı hayatın zorluklarına tanık olacak ve yolların tadını çıkarabileceksiniz.

Oyunda sürebileceğiniz 40’tan fazla araç bulunuyor ve düzenli güncellemeler ile bunlara yenileri de ekleniyor. Tıpkı önceki ETS oyunlarında olduğu gibi 7-24 dinleyebileceğiniz radyo istaasyonlarının da yer aldığı kokpit tıpkı gerçek bir tır kokpiti gibi dizayn edilmiş. Yollarda ilerlerken gece ve gündüz döngüsü ve hava şartları gibi fiziki etkenler de başarılı bir şekilde oyuna eklenmiş. Oyunun geliştirilmesinde ana amaç gerçek hayattakine çok benzer bir sürüş deneyimi yaşatmayı sağlamak olarak göze çarpıyor.

Euro Truck Simulator 2017 oyununda da serinin önceki oyunlarında olduğu gibi görevler alarak bu görevlerden para kazanmaya çalışıyorsunuz. Oyundaki araçlar gerçek hayattaki araçlar modellenerek dizayn edilmiş bu yüzden oldukça gerçekçi duruyorlar.

Her yaştan oyuncuya eğlence vaat eden Euro Truck Simulator 2017 oyununu güzel grafikleri ve eğlenceli oynanışı ile biz de oyunseverlere tavsiye ediyoruz.

Artıları
  • Gerçekçi araç modellemeleri
  • 40'tan fazla araç
  • Gece ve gündüz döngüsü
Eksileri
  • Uzun oynanışlarda sıkıcı gelebilir
  • İyi bir sistem istiyor