Candy Crush Saga ikon

Candy Crush Saga PC İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Candy Crush Saga akıllı telefonları kasıp kavuran muhteşem puzzle oyunudur. King.com tarafından üretilen ve piyasaya sürülen oyunun bu versiyonunu indirerek artık oyunu bilgisayarınızdan da oynayabileceksiniz.

Oyundan kısaca bahsetmek gerekirse, oyunda aynı türden olan aynı renkteki şekerleri bir araya getirip en az 3 tane olacak şekilde patlatabiliyorsunuz. Şekerleri patlatarak oyunda size verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Bu görevler arasında belli bir hamlede belli bir puanı geçmeye çalışmak, belli bir sürede belli bir puanı geçmeye çalışmak, sizden istenen malzemeleri şekerlerin üzerinden şekerleri patlatarak çıkışa getirmek, sizden istenen türde ve sayıda şeker patlatmak, şekerlerin altında bulunan jöleleri temizlemek gibi görevler bulunuyor. Oyunda şu anda 1000’den fazla görev var ve giderek görev sayısı arttırılıyor.

Oyunda 3’ten fazla şekeri patlatarak özel şekerleri elde edebiliyorsunuz. 4 tane şekeri yan yana patlatırsanız çizgili şeker elde ediyorsunuz. Bir çizgili şeker patladığında çizgilerinin yönündeki tüm kareleri patlatır. Eğer T ve L şeklinde 4 şekeri yan yana getirirseniz paket şeker elde edersiniz. Paket şekeri patlattığınızda etrafında değdiği bütün kareleri patlatır. 5 tane şekeri bir araya getirdiğinizde özel bir şeker elde edersiniz ve bu şekeri herhangi bir şeker türünün tüm ekranda patlatılması için kullanabilirsiniz.

Candy Crush Saga PC Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 8 / 10
İşlemci : 800 Mhz ve üstü
Ram : 1024Mb
Harddisk Alanı : 71 MB
Ekran Kartı : DirectX 9 uyumlu
DirectX : 9
Artıları
  • Yenilikçi oynanış
  • Parlak grafikler
  • Eğlenceli bölümler
  • Bağımlılık yapıcı
Eksileri
  • Canlar için beklemeniz gerekiyor