Risky Crash Traffic İndirme Sayfasına Yönlendiriliyor

Oyun dosyası başka bir sitedeki kaynaktan ücretli olarak indirilecektir. Siteye gitmek için yandaki butonu kullanın...
Siteye gitmek için tıklayın..

Risky Crash Traffic, Miracle Games Interactive tarafından geliştirilen zevkli görsellere sahip bir araba yarışı oyunudur.

Son derece hızlı ve akıcı olan oyunda bu sayede reflekslerinizi ve reaksiyon hızınızı test etme imkanı bulacaksınız. Çok yüksek hızlarda yarıştığımız oyunda hem altın kazanmaya çalışırken hem de bizim bu denli hızlı olmamızdan çok da memnun olmayan polislerden kaçmaya çalışıyoruz.

Ulaştığımız hızlar ile oyun bize bir araba ile dört teker üzerinde yapabileceklerimizin yanı sıra sanki oyunu küçük bir uçakta oynama hissi de veriyor. Eğer oyun fiziğinin bir kenara bırakılıp hıza odaklanılan Need for Speed tarzı oyunlardan keyif alıyorsanız Risky Crash Traffic tam size göre bir oyun. 3 boyutlu grafikleri, seçtiğiniz aracı kullanırken oyun deneyimine oldukça katkı sunmakta ve eğlenceyi artırmaktadır. Oyunda her bir rotada bulunan viraj ve engeller de reaksiyonlarımızı test eden ve reflekslerimizi güçlü tutmamız gereken yerler olarak karşımıza çıkıyor.

Risky Crash Traffic, gerçekten de adının hakkını veren bir oyun. Oyunda hem aracımızın hızı hem de sürüş esnasında aldığımız riskler arttıkça daha yüksek puanlar kazanmamız mümkün oluyor. Bir çok oyundan bildiğimiz diğer aracın yanından çok hızlı bir şekilde çok yakından geçme ya da ağaç, ev gibi nesnelerin çok yakınından çok hızlı şekilde geçme gibi durumlarda aldığımız puan bir hayli artıyor. Bu yüzden gözü kara yarışçıların oyunda başarılı olması daha mümkün. Ayrıca oyunda polisten kaçma sahnelerinde de hem çok yüksek gerilimli hem de çok eğlenceli anlar yaşamak mümkün. Her ne kadar bazı yarış yolları birbirine biraz fazla benzese ve oyunun tüm yarışlarını tamamlama süresi çabuk olsa da bu özellikler oyunun genel kalitesini çok da etkilememiş.
Risky Crash Traffic, rahat sürüş kontrolleri, gerilim, aksiyon, eğlence gibi çeşitli unsurları bir araba yarışı oyununda bulundurması gibi özellikleriyle araba yarışı severlere özellikle de hız limitlerine meydan okuyanlara son derece güzel ve kaliteli bir oyun deneyimi sunuyor.

Risky Crash Traffic Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 10
İşlemci : Intel Pentium 4 / AMD CPU 3GHZ
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 200 MB
Ekran Kartı : ATI X1600 / GeForce G800 ve üzeri
DirectX : 9
Artıları
  • Hızlı oynanış
  • Araç çeşitliliği
  • Tamamen ücretsiz
Eksileri
  • Yetersiz grafikler