Ragnarok Journey İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Ragnarok Journey, WarpPortal tarafından yayınlanan RPG yani yani rol yapma türünde ve çoklu kullanıcılı olarak oynanan bir oyun.

Oyun, çok sayıda kullanıcısı ve seveni olan Ragnarok Online oyunun geliştirilmiş ve eklentilerle desteklenmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Konusunu İskandinav Mitolojisinden alan oyunda karakterimizin özelliklerini belirleyen güç, çeviklik, dayanma gücü, zeka, ustalık, sağlık ve şans gibi çeşitli parametreler bulunuyor. Saldırı ya da savunma esnasında bu özelliklere dikkat ederek yapacağımız hamle için çeşitli stratejiler geliştirmemiz gerekiyor. Mitoloji, canavarlar ve esrarengiz büyülerle karşılaştığımız oyunda ilginç bir dünya bizleri bekliyor. Swordsman, Mage, Thief, Archer, Acolyte ve Merchant adında 6 farklı sınıfın bulunduğu oyunda bu ilginç dünyayı keşfetmeye çalışıyoruz.

Ragnarok’un fantastik dünyasını keşfederken arkadaşlarınızla ilginç yerlerde ilginç seyahatlar yapıyorsunuz ve zindanlara düşerek buradan kurtulmak için inanılmaz bir savaş veriyoruz. Kahramanımızı oluşturma ve kendi isteğimize göre özelleştirme imkanına sahibiz. Bu noktada yaptığımız seçimlerle karakterimizin daha üst sınıflara yükselmesini de sağlıyoruz. Bununla birlikte oyunun heyecanlı ve zevkli yerlerinden biri de MVP canavarlarını aramak ve onları yok etmeye çalışmak. Arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız bu arama sonucunda bulduğumuz canavarları yok etmek için diğer oyuncularla inanılmaz bir rekabete giriyoruz. Bu oyunun belki de en zevkli noktalarından birini oluşturuyor.

Oyun fena olmayan grafiklere sahip fakat daha iyi grafiklere sahip olsa daha iyi bir görsel sunum olması mümkün olabilirdi. Oyunun kontrolleri ise oldukça rahat ve bu durum oyuna iyi bir oynanabilirlik getirmiş durumda.

Ragnarok Journey sahip olduğu özelliklerle RPG türünde oyun arayanlar için gayet kaliteli bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Ragnarok Journey Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP ve üzeri
İşlemci : Intel Pentium 3+ veya AMD Athlon 64
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 250 MB
Ekran Kartı : 16MB
DirectX : 8.1
Artıları
  • Mesleki yükselmeler
  • Manuel yetenek ve istatistik yükseltme
  • Ragnarok Online evreni
Eksileri
  • Tipik bir browser tabanlı MMORPG
  • Grafikler sıkıntılı