Royal Defense ikon

Royal Defense İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Royal Defense gelişmiş özelliklere sahip strateji ve taktik üretme yeteneğinizi zorlayacak bir kule savunma oyunudur. Oyunda size her yönden saldırmaya çalışan düşmanlara karşı savunma stratejileri geliştirerek zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz.

Oyunda elinizdeki paraları kuleler yerleştirmek ve bu kuleleri upgrade etmek için çok akıllı bir biçimde kullanmanız gerekiyor. Bu kuleler düşmanlarınızın geldiği yolun kenarlarında belirtilen yerlere kurulabiliyor. Çeşitli kuleler çeşitli özelliklere sahipler. Bazıları daha hızlı ateş ediyor bazıları daha yavaş ama çok daha güçlü ateş ediyor. Her kuleyi upgrade ettiğinizde hem hız hem de güç özellikleri artıyor. Gelen düşmanların bir kısmı bu kulelerden bazılarına karşı dayanıklı olabiliyor, bazı kuleler ise bazı düşman tiplerini diğerlerinden çok daha hızlı öldürebiliyor.

Oyunda toplamda 40 farklı bölüm bulunuyor. Başlangıçtaki bölümler hızla geçilebilse de ilerleyen bölümleri geçmek oldukça zaman alabiliyor. Tahmin edebileceğiniz gibi her bölüm bir öncekinden biraz daha zor oluyor. Kulelerin yanı sıra kazandığınız elmaslarla satın alabileceğiniz büyüleri de zorlandığınız bölümlerde kullanabilirsiniz. Ayrıca bölümlerde kazandığınız yıldızlar sayesinde kulelerinizin ve büyülerinizin etkisini artırabileceğiniz bir yetenek ağacı da bulunuyor.

Eğlenceli grafikleri, çok iyi ayarlanmış zorluk düzeyi, hızlı tempolu oynanışı ve oyuna iyi yedirilmiş müzikleri ile oynayabileceğiniz küçük boyutlu ama oldukça iyi strateji oyunlarından birisi.

Royal Defense Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP SP3
İşlemci : 1500 MHz
Ram : 512 MB
Harddisk Alanı : 250 MB
Ekran Kartı : 1.0 GB
DirectX : 9.0
Artıları
  • Kule savunma sistemi çok başarılı kurgulanmış
  • Zorluk derecesi iyi ayarlanmış
  • Eğlenceli oynanış
  • İyi oyun müzikleri ve sesleri
Eksileri
  • Bazı bölümler çok uzun tutulmuş