Swat 3 Close Quarters Battle ikon

SWAT 3: Close Quarters Battle İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • FPS
  • SWAT 3: Close Quarters Battle İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Sierra Northwest tarafından geliştirilen ve Sierra Entertainment tarafından yayınlanan SWAT 3: Close Quarters Battle, FPS yani oyunu karakterimizin gözünden oynadığımız türde bir taktik oyunu.
Oyun çevresini ve silahları simüle etmek için yeni bir oyun motoru kullanan oyun, oldukça başarılı özellikleriyle karşımıza çıkıyor. Oyun ekibinin gerek simülasyonlar gerekse de başarılı ve gerçekçiliği yüksek taktikleri geliştirebilmek için oldukça ciddi bir çalışma yaptıkları belli oluyor. Kahramanımız oyunda beş kişiden oluşan Los Angeles Polis Biriminin liderliği görevini yerine getiriyor.

Oyunun tekli kullanıcı modunda HK MP5 ve MP5SD, Benelli M1 Super 90, Colt M4 ve Springfield M1911 adındaki silahlardan birini seçerek oyunu oynayabiliyoruz. Silahların her biri sahip oldukları özellikler ile oyunu daha oynanabilir kılacak şekilde geliştirilmiş. Örneğin, M1 Super 90 kilitli kapıları açmak için sahip olduğu ikinci bir ateşleme sistemi ile kilitli kapıları açmamız için bize bir alternatif sunuyor. Bu durum da oyun içerisinde silah seçiminin önemini gösteriyor. Ek olarak oyunun geliştirme paketleri ile çok çeşitli silahların oyuna eklendiğini söylemekte de fayda var. SWAT 3’te bir çok oyunun aksine mermilerin duvarı geçme olasılığı da bulunuyor. Bu da ateş ederken duvarın arkasındaki masumları vurma ihtimali olduğundan dolayı iki kere düşünmeyi gerektiriyor. SWAT ekibi, head up displayler, kasklar gibi oyunun geliştirildiği dönemin yakın teknolojileri olan bazı teknolojik ekipmanlarla da desteklenmiş durumda.

Kolay, orta ve zor olmak üzere üç farklı zorluk derecesi bulunan oyunda, zorluk seviyesi arttıkça düşmanların saldırganlık ve taktik zekası da artıyor. Aynı zamanda teslim olma konusunda da zorluk çıkartıyorlar. Oyunda gecikme zamanın ayarlanabilir olması da oyuna bir esneklik katmış durumda. Böylece oyunun oynanabilirliği de kişiye göre değiştirilebiliyor.

Oyunda gizlilik ve dinamik olmak üzere iki farklı mod bulunuyor. Gizlilik modunda hareketlerimiz daha yavaş ve daha ihtiyatlı oluyor. Oyunu daha ziyade ajan modunda tabiri caizse sessiz ve derinden oynuyoruz. Dinamik modda ise oyun daha hareketli ve daha kovalamaca modunda geçiyor. Bu modlar sayesinde tek oyun içerisinde iki oyun oynama hissine kapılıyorsunuz. Bu da oyuna bir ekstra katıyor.

Zamanına göre oldukça iyi grafiklere sahip olan oyun, nostalji yapmak ve farklı türde oyun oynamak isteyen oyunseverlere oldukça iyi bir deneyim sunuyor.

Artıları
  • Olağanüstü dinamik oynanış
  • İyi yapay zeka
  • Gerçekçilik düzeyi yüksek
Eksileri
  • Multiplayer seçeneği yok