Hyper Universe İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Hyper Universe merkezi Güney Kore’de olan CWavesoft tarafından geliştirilen 2D grafik seçeneklerine sahip bir MOBA oyunudur. Aksiyon ve fantastik oyunları sevenler için keyifli zaman geçirmeyi sağlayan Hyper Universe’ in yayıncılığını ise Nexon oyun şirketi yapıyor.

Hyper Universe oyununda başarılı olabilmek için belirli şeylere dikkat edilmelidir. Oyuncular savaş esnasında başarılı olabilmek için iyi bir oyun stratejisi geliştirmeli ve bu stratejiye göre hareket etmeli. Oyun bünyesinde savaş esnasında kullanılabilecek 50’ye yakın kahraman bulunuyor. Oyuncuların oyuna başlamadan önce özelliklerini inceleyip listelerden kendilerine kahraman seçmesi gerekmektedir.

Hyper Universe görüntü özellikleri bakımından günümüz teknolojisinden farklı bir yapıda karşımıza çıkıyor. Günümüzde özellikle kullanıcıların oynadığı oyunlar dah gerçeğe yakın ve 3D parlak grafik özelliklerine sahip olan oyunlar. Hyper Universe ise grafik özellikleri bakımından 2D seçeneğini tercih eden nadir MOBA oyunlarından. 2D grafik seçeneklerine sahip olan bu oyunda kullanıcılar görüntüden daha çok strateji ve rekabete önem verdikleri takdirde oyundan daha çok keyif almaktadır.

Hyper Universe, ilk olarak Güney Kore’de çıkan ve daha sonrasında dünyaya yayılan bir oyundur. Özellikle oyunda farklı kahramanlar ve her kahramanın farklı özellikleri bulunmaktadır. Güney Kore’de yayımlanmış olan sürümde 39 adet Hyper bulunmaktadır ve birçok oyun botu ve haritada kullanıcıların oynayabilmesi mümkündür. Oyun Steam üzerinden yayınlanmaya başladığında özellikle 28 Hyper ‘in olduğu ve 1 tane oyun modunun bulunduğu görülmektedir. Yapılan güncellemeler ile zamanla Hyperler ve oyun Modları da geliştirilmekte ve oyunculara keyifli dakikalar geçirebileceği güzel bir oyun göstermektedir.

Oyunda 5 adet skill bulunuyor. Genel olarak MOBA oyunlarında 4 skill olmasına alışan oyuncuların Hyper Universe oyununda ilk başlarda zorluk çekmesi ve oyuna adapte olamaması mümkün. Oyun oynama süresi arttıkça ve kullanıcılar oyunda uzmanlaşmaya başlayınca özellikle bu yeteneklerin hepsini kullanmaya alışmakta ve oyundan daha da keyif alabilmektedir.

Hyper Universe Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 32-bit
İşlemci : Intel Dual Core veya üzeri
Ram : 3 GB
Harddisk Alanı : 3 GB
Ekran Kartı : GeForce 9600 / AMD Radeon HD 4830 veya üzeri
DirectX : 9.0
Artıları
  • Eşsiz yandan görünümlü oynanış
  • Oyun kolu desteği
  • Karakter çeşitliliği
Eksileri
  • 2 saat süren zorunlu yapay zeka mücadeleleri