Hay Day

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Hay Day akıllı telefonlarda en çok oynanan çiftlik oyunlarından bir tanesidir. Oyunun tamamen ücretsiz olması ve dünya çapında çok büyük bir oyuncu kitlesine sahip olması oyunun en büyük artılarından.

Oyunda kendi çiftliğinizi oluşturarak başlayıp bir çiftliğin yönetimini elinize alıyorsunuz. Bundan sonra bu çiftlikte işlerin düzgün şekilde ilerleyip para kazanmasını sağlamaya çalışıyorsunuz. Burada kendinize komşu çiftlikler edinebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra sosyal bir oyun olan Hay Day oyununda arkadaşlarınızı da oyunda arkadaş listenize ekleyebiliyorsunuz. Arkadaşlarınız ve komşu çiftliklerle de ticaret yaparak para kazanabilirsiniz.

Oyunda size verilen siparişleri göndererek para kazanacaksınız. Bu gönderileri dilerseniz kamyonla daha büyük siparişleri de dilerseniz gemi ile gönderebiliyorsunuz. Gemi ile göndereceğiniz siparişler için iskelenin sağlam olması gerekiyor bu yüzden sık sık tamir etmeniz gerekecek.

Çiftliğiniz sizin her şeyiniz ve istediğiniz gibi oluşturabilirsiniz. Hayvan ahırlarını, kümesleri, çitleri istediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz. Tarlalara ekmek istediğiniz ürünlere siz karar verip onları istediğiniz yerlere ekebilirsiniz. Oyun çok aşırı bağımlılık yapan bir oyun ve aşırı sevimli görsellere sahip. İlk bakışta çocuklar için hazırlanmış gibi görünse de çok büyük yaşlara kadar oyuncular oyunda mevcut.

Artıları
  • Eğlenceli grafikler
  • Başarılı sunum şekli
Eksileri
  • Oyundaki nesneleri bulmak çok zor
  • Çiftçilik temel amaç değil gibi