The Lost Cases of Sherlock Holmes ikon

The Lost Cases of Sherlock Holmes İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • Macera
  • The Lost Cases of Sherlock Holmes İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

The Lost Cases of Sherlock Holmes, JoWood tarafından geliştirilmiş macera türünde oldukça kaliteli bir oyun.

Piyasada bir çok gizli nesnelerle alakalı oyun bulunmasına rağmen bu oyunların çok azı iyi bir hikaye ve kaliteli karakterler barındırabiliyor. Oyunumuz macera dolu hikayesiyle oyunseverlere iyi bir dedektiflik deneyimi sunuyor.

Sir Arthur Conan Doyle’un Londra’daki ünlü Victorian dedektifleri ile birlikte çalışabileceğiniz oyunda, Sherlock Holmes ve güvenilir meslektaşı Dr. Watson’ın 16 bölümlük maceralarında yerimizi alıyoruz. Çok iyi şekilde tasarlanmış bölümlere sahip olan oyunda The Assassinated Aerialist, The Vanishing Actress, The Death Card Devil gibi çok sağlam bölümler bulunuyor. Örneğin The Assassinated Aerialist bölümünde 1000 feet yüksekte işlenmiş bir cinayeti çözmeye çalışırken karşımıza şüpheli olarak palyaço, çırak, bıçaklı atıcı ve falcılar gibi birbirinden tamamen alakasız kişiler çıkıyor. Bulmacaları çözerek sonuca gitmeye ve bu ilginç cinayeti çözmeye çalışıyorsunuz.

Oyunda geçen esas süreyi ekrandaki ipuçlarını toplamak için harcıyoruz. Gizli nesneleri bulmaya çalıştığımız bir çok oyunda olduğu gibi, kalabalık bir sahnede ekranda bizden bulmamız istenilen nesneleri bulmaya çalışıyoruz. Örneğin The Assassinated Aerialist bölümünde voodoo bebekleri, kısa kılıçlar, dambıllar gibi olayı aydınlatmamızda bize yardımcı olacak çeşitli nesneleri bulmaya çalışıyoruz.

Oyunun daha eğlenceli ve kaliteli hale gelmesi için bir çok mini-oyunu da içinde barındıran oyunda yeteri kadar ipucunu topladıktan sonra suçlunun kim olduğunu ortaya çıkarmamız gerekiyor. Oyunun bu kısmında bulunan ekran şüphelilerin erkek yada kadın olması, fiziksel özellikleri ve onları olayı bağlayan diğer kanıtları içerir. Suçlu doğru şekilde tahmin edildikten sonra dava sona erer ve Holmes’in kitaplığından çözmek için başka görevler alabilirsiniz.

Son derece kaliteli grafiklere sahip olan The Lost Cases of Sherlock Holmes’te dikkat çeken en önemli noktalardan biri de karakterler arasında geçen akıllı diyaloglar. Son derece güzel bir şekilde tasarlanmış bu diyaloglarla oyuna ekstra bir keyif katılmış. Bazı ipuçlarını bulmanın çok zor hale getirilmiş olması bazı oyunseverlerin oyuna daha çok bağlanmalarını sağlarken bazılarının ise oyundan çabuk kopmasına sebebiyet verebilir. Dolayısıyla özellikle bazı nesnelerin bulunması biraz daha kolay yapılabilirdi.

Hem macera türünde hem de dedektiflik tarzda oyunlar seven oyunseverler için mini oyunları, gizli nesneleri, ilginç ipuçlarıyla The Lost Cases of Sherlock Holmes oldukça eğlenceli ve güzel bir oyun.

Artıları
  • Bir çok oyun türü birleştirilmiş
  • Zekice hazırlanmış diyaloglar
  • Çözülecek çok dosya var
  • Dedektiflik teması güzel kullanılmış
Eksileri
  • Günü geçmiş grafikler
  • Bazı eşyaları görmek zor olabiliyor