Championship Manager 01 02 ikon

Championship Manager 01/02 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Geçmişteki tüm CM oyunlarında olduğu gibi Championship Manager 01/02 de Sports Interactive tarafından geliştirilmiş ve Eidos Interactive tarafından yayınlanmış bir oyun.

İlk oyunundan son oyununa kadar sürekli gelişerek ve değişerek gelen CM serisinin bu oyununda da çeşitli yenilik ve güncellemeler mevcut. Her zaman olduğu gibi kadrolar doğru bir şekilde güncellenmiş. Bununla beraber oyunda oyunculara ve basın mensuplarına karşı kullandığımız repliklerde de yenilikler mevcut. Eklenen bir başka özellik ise devrenin sonunda oynanmamış süreye karşılık gelen eklenen süre. Aynı zamanda oyunda oluşturulan atmosfer çok iyi durumda ve ekran başında bulunan sizi rahatlık içine çekebiliyor. Zaten geçmişten beri bu oyunu oynayanlar için bu seri bir klasik olmuş durumda ve hem altyapısı hem de eklenen özellikleri ile oyunseverlere güzel bir deneyim sunuyor.

Yukarıda belirtilen yeniliklerin dışında oyuncuların karşılaştırması ile alakalı yapılan yenilikler de bulunuyor. Bu karşılaştırmada hangi oyuncunun hangi mevkide daha iyi olacağı moral durumları, tercih ayakları gibi çeşitli parametrelerle beraber desteklenerek kullanıcıya sunulmuş durumda. Bu önemli özellikle oyuna gayet zevk katılmış ve CM fanatiklerinin bilgisayar başında geçireceği süre de uzatılmış durumda. Ayrıca yeni gelen ültimatom verme özelliği ile özellikle oyunda pişip tecrübeli bir menajer olduktan sonra yönetime ültimatom vererek istediklerinizi yaptırmanız da mümkün oluyor. Futbolcuların o anda ve gelecekteki düşüncelerini gösterir “Future” ibaresi de oyuncuların gelecek planlarını öğrenme ve ona göre hareket etme imkanı vermesinden dolayı güzel bir yenilik olarak karşımıza çıkıyor.

Championship Manager 01/02, güncel ve gerçekçi veritabanı, alışılagelmiş ve şık menü ve ekran tasarımı ile menajerlik oyunu oynamayı sevenlere nostalji yapma ve iyi bir oyunla bulaşma imkanı sunuyor.

Artıları
  • Anlaması ve oynaması çok kolay
  • Taktik çeşitliliği çok fazla
  • Lig sayısı yeterli
  • Güzel antrenman sistemi
  • Muhteşem oyun motoru
Eksileri
  • Ağ üzerinden oynamak için geliştirilmeli