2018 Yılında Ücretsiz Oynayabileceğiniz Harika Oyunlar

2018 Yılında Ücretsiz Oynayabileceğiniz Harika Oyunlar

2018 Yılında Ücretsiz Oynayabileceğiniz Harika Oyunlar

Günümüzde muhteşem grafiklere sahip, harika oynanışı olan büyük ekipler tarafından geliştirilmiş oyunlar genellikle 100 TL’den aşağı bir fiyata bulunmuyor. Ama bazı oyunlar bir şekilde online satın almalar içermesi veya çeşitli promosyon veya reklamlar sonucunda size ücretsiz olarak sunulabiliyor. İşte bu ücretsiz olarak sunulan oyunlardan 2018 yılında oynayabileceğiniz en iyi alternatifleri burada sıralıyoruz.

7. Team Fortress 2

 

2007 yılında piyasaya sunulmuş bir oyun olmasına rağmen yapılan düzenli güncellemeler ve iyileştirmelerle günümüzde dahi çok büyük bir oyuncu topluluğu tarafından oynanıyor. Oyun çıkalı 10 yıldan fazla süre geçmesine rağmen bugün indirip oynamaya başlayınca hiçbir eksiklik hissetmezsiniz.

6. Dirty Bomb

 

FPS oyunlar konusunda rüştünü çoktan kanıtlamış olan Splash Damage tarafından geliştirilen Dirty Bomb oyunu ülkemizde çok bilinmeyen ama hem eğlenceli hem de yüksek kalitede grafiklere sahip ücretsiz bir online oyun. Bir kere başladınız mı kısa sürede bağımlısı olacaksınız.

5. League of Legends

 

Bir oyundan daha fazlasına ihtiyacınız varsa espor olarak sunduğu heyecan ile ayrı bir konumda olan League of Legends dünyada en çok oynanan MOBA oyunlarından bir tanesi. Oynadığım oyundaki gelişimimin bir değeri ve bana bir geri dönüşü olmalı diyorsanız çeşitli kariyer fırsatları da bu oyunda sizi bekliyor olabilir.

4. Warframe

 

Listemizin 4. sırasında yine pek bilinmeyen ama oynayanların yerine başka bir MMOTPS oyunu koyamadığı Warframe oyunu bulunuyor. 2013 yılında yayınlanan oyun Co-Op oynanışı ve bilim kurgu elementleri ile oyunseverlerin kalplerini fethediyor.

3. Path of Exile

 

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Path of Exile oyununda sürgüne gönderilen ve sürgündeki karanlık atmosferde çeşitli canavarlarla savaşarak yolunu bulmaya çalışan birini canlandırıyorsunuz. Atmosfer, mekanlar, oynanış temposu ve akıcılığı ile pek çok rol yapma oyununun önüne geçen üst düzey bir oyun.

2. War Thunder

 

War Thunder oyunu ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi savaş simülasyon oyunlarından birisi. Uçaklarla başlayan oyunda tanklar da eklenerek hem havada hem yerde savaşın dozu hiç düşmeden devam ediyor.

1. Super Crate Box

 

Hayatınızın çeşitli dönemlerinde bazı oyunlar bağımlılık yapmıştır ve başından kalkamamışsınızdır. İşte Super Crate Box oyununda da bu şekilde bilgisayarın başına çakılıp kalacaksınız. Arcade tarzı oynanışı ile oyundaki listelere girebilmek için canavar orduları ile amansız bir savaşa gireceksiniz.

En son Nis 18, 2019 tarihinde güncellenmiştir.

2018 Yılında Ücretsiz Oynayabileceğiniz Harika Oyunlar YAPILAN YORUMLAR