Penumbra Black Plague ikon

Penumbra Black Plague İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Penumbra Black Plague, Frictional Games tarafından üretilen Penumbra serisinin 2. oyunudur. Oyunun senaryosu ilk oyunda kaldığı yerden devam etmektedir. Başkahraman Philip ilk oyundaki yeraltı araştırma merkezinden ayrılmıştır.

Oyun aslında çevrenizi keşfetmeye ve hayatta kalmaya dayalı bir korku oyunu diyebiliriz. Oyuna ilk şahıs yani sizin gözünüzden tanıklık edeceksiniz. Oyundaki korku dozajını korkunç düşmanlar ve gerileceğiniz mekanlar oluşturuyor. Bir önceki oyuna oranla dövüş miktarları azaltılarak dikkat daha çok hikaye üzerinde toplanmış. Bu yüzden oyunda artık silah ve tuzak üretemiyorsunuz. Bunun yerine daha iyi saklanma taktikleri geliştirerek düşmanlarınıza yakalanmamaya daha fazla önem vermeniz gerekiyor. Genel olarak oynanış çevreyi keşfetme ve bulmacalar çözme üzerinden ilerliyor.

Black Plague’ın hikayesi Philip tarafından arkadaşına gönderilen bir e-mail ile başlıyor. E-mailde Philip başından geçenleri anlatıyor ve arkadaşına kendi yapamadıklarını yapması için yalvarıyor. Bundan sonra Philip başından geçenleri anlatırken araya flashbackler giriyor ve bunlar oynanabilir hale geliyor.

Penumbra Black Plague Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP
İşlemci : 1Ghz
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 250 MB
Ekran Kartı : Radeon 8500/GeForce 3
DirectX : 8
Artıları
  • Çevrenizi değiştirerek çözülen doğal bulmacalar
  • Gergin ve tüyler ürpertici atmosfer
  • Muhteşem müzik ve ses efektleri
Eksileri
  • Çok kısa olmuş