Lost Saga ikon

Lost Saga İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Anime hayranları için hazırlanmış bir MMO oyunu olan Lost Saga temelde bir online dövüş oyunu. Yayınladığı online oyunlar ve bu oyunların oluşturduğu geniş topluluklarla tanınan Z8 Games yine bu oyunda geniş bir kitleyi yakalamış görünüyor. Bu yüzden oyundaki rekabet düzeyi oldukça yüksek.

Oyun her ne kadar bir dövüş oyunu olsa da seçtiğiniz karakteri geliştirmek, özellikli giysilerini düzenlemek gibi ögeler içerdiği için RPG oyunlarına da göz kırpıyor. Birden fazla karaktere sahip olabilirsiniz ve bu karakterlerin savunma ve saldırı özelliklerini geliştirebilirsiniz. Oyunda hem grup olarak hem de teke tek dövüşlere katılabiliyorsunuz. Karakterlerin arasında Desperado ve Robin Hood gibi yakından tanıdığınız karakterler ve anime karakterleri mevcut. Ayrıca yetenek sistemi, boksör, okçu, şövalye gibi farklı sistemlerden oluşuyor her birinin farklı özellikleri bulunuyor.

Oyunda ekipmanları bir araya getirerek farklı ekipmanlar üretme imkanınız da bulunuyor ki bu daha sonraları bir çok online oyunda gözümüze çarpsa da bu uygulamayı ilk geliştiren oyunlardan birisi olması Lost Saga’yı ön plana çıkartıyor. Oyunda yendiğiniz rakibinizin eşyalarını alabilme imkanı oyunu oldukça ilginç hale getiriyor. Shop’tan sürekli eşya satın almanızı isteyen oyunlardan birisi olmaması ile dikkat çeken Lost Saga’da ekipmanlar için rakiplerini yenen birisi olmanız yeterli.

Oyunda kahramanlarınıza Silah, miğfer, zırh ve takı seçebiliyorsunuz. Ne kadar kuvvetli ekipmanlarla donatırsanız kahramanınız dövüşlerde o kadar kuvvetli olacaktır. Bu yüzden bu ekipmanların özelliklerini geliştirmek de oyun açısından son derece önemli.

Lost Saga Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Window 98/2000/XP/Vista
İşlemci : Intel Pentium III 800 MHz
Ram : 256MB
Harddisk Alanı : 1 GB
Ekran Kartı : Geforce3 Ti / ATI Radeon 9500
DirectX : 8.1b
Artıları
  • Çok fazla oynanabilen karakter listesi
  • Akıcı ve hızlı tempolu dövüşler
  • Çok fazla oyun modu
Eksileri
  • Bazen tuhaf vuruşlar olabiliyor