Star Wars: Empire at War İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Star Wars: Empire at War, efsanevi bilim kurgu film serisi Star Wars elementleri ile kurgulanmış gerçek zamanlı strateji oyunudur. Serinin tüm oyunlarında olduğu gibi oyunun yapımcılığını yine Lucas Arts üstlenmekte. Oyun konu olarak imparatorluk ve isyancıların bitmek bilmeyen savaşlarını işliyor.

Oyunda oynayabileceğiniz çeşitli modlar bulunuyor. Bunlar hikaye bazlı kampanyalar, Galaksi Fethi ve Çarpışma modları. Oyundaki savaş cepheleri yerde olabileceği gibi uzay boşluğunda da olabiliyor. Galaksi Fethi ( Galactic Conquest ) modunda imparatorluk veya isyancı güçlerini seçerek sandbox modunda sınırsız savaşabiliyorsunuz. Oyunu senaryo modunda oynarsanız belli bir hikayenin dahilinde yerine getirmeniz gereken görevler oluyor. Çarpışma modunda ise belli bir harita üzerinde tüm düşmanları alt etmeye ve tüm ünitelerini yok etmeye çalışıyorsunuz.

Oyunda klasik gerçek zamanlı strateji oyunlarında sıkça rastlayabileceğiniz harita ve ünitelerinizi gösteren oyun paneli mevcut. Haritanın belli bölümlerine tıklayarak o bölüme hızlı geçiş yapabiliyorsunuz ve ünitelerinizin harita üzerinde nerelerde olduklarını görebiliyorsunuz. Oyun özellikle Star Wars hayranlarının çok hoşuna gidecek çünkü filmde izledikleri uzay gemilerini ve savaş araçlarını oyunda kullanma imkanına sahip olacaklar. Oyunun grafikleri, sesleri ve oynanışı son derece kaliteli.

Star Wars: Empire at War Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7
İşlemci : Intel Pentium III 1.0GHz or AMD Athlon 1.0 GHz
Ram : 512 MB
Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran Kartı : ATI Radeon 9600 / NVIDIA 7200 / Intel 965
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Çift katmanlı dizaynı sayesinde hem stratejik hem de taktiksel düşündüren bir oyun
  • Efsanevi görünen savaşlar
  • Ses efektleri filmdeki seslerle birebir aynı
  • Her iki tarafı seçerek oynayabilme
  • Oyuna gerçekten etki eden kahramanlar
Eksileri
  • Çok az da olsa tekrar edici gelebilir