Fifa Mobile Futbol ikon

Fifa Mobile Futbol iPhone İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Futbol oyunlarının efsane yapımcısı EA Sports Fifa serisini konsollarda ve bilgisayarlarda olduğu kadar akıllı cep telefonlarında da fenomen haline getirmekte kararlı gibi görülüyor. 100 MB’dan küçük boyutu ile tamamen telefonlar için optimize edilmiş, bu boyutun içine sığdırabildikleri kadar özellik eklemişler. Oyunda temel amaç gerçek lisanslı futbolculardan oluşan bir takım kurmak ve bu takımla diğer oyuncularla mücadele etmek. Ayrıca günlük ve belirli sürelerde çıkan etkinliklere de katılarak çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.

Fifa Mobile Futbol oyununda 30’dan fazla ligden 650 futbol takımı ve bu takımlarda oynayan 17000 gerçek futbolcu yer alıyor ki bu mobil bir oyun için rekor niteliğinde bir rakam. Oyunda favori yıldız futbolcularınızın tamamının yer aldığından emin olabilirsiniz. Kendi yıldızlar takımınızı kurmak da oyunu cazip kılan etkenlerden sadece biri.

Oyunda takım olarak kendi tuttuğunuz takımı seçebilmeniz ise bir diğer süper özellik. Tuttuğunuz takıma kendi istediğiniz futbolcuları transfer ederek taraftarı olduğunuz takımınızın teknik direktörü gibi hissedebilirsiniz. Oluşturduğunuz kadrodaki futbolcu tercihlerine göre ve rakiplere göre değişen taktikler geliştirerek taktik zekanızı konuşturabiliyorsunuz. Doğru taktikler ve doğru seçimlerle kulübünüzün büyümemesinin imkanı yok.

Oyunda atak modunda sadece atak yaptığınız maçlara çıkarak maçları kazanmaya çalışmanın zevkine varabiliyorsunuz. Yine atak modunda da hem yetenek hem de stratejilerinizin sahaya doğru bir biçimde yansıması gerekiyor. Sürekli güncellenen canlı etkinliklere katılarak çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz. Oyunda liglere katılabilir ve ligler arası şampiyonalarda boy gösterebilirsiniz.

Artıları
  • Kaliteli grafikler
  • Orijinal lisanslı 17000 futbolcu
Eksileri
  • Beceri hareketleri hep aynı
  • Antrenmanda yapılan hareketlerin maçta yapılamaması
  • Oyuncular daha ucuz olmal