Nail It ikon

Nail It

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Arcade tarzı oyunların cep telefonlarında daha çok oynanmasını fırsat gören oyun yapım firması Mascoteers bu tarzda peş peşe başarılı oyunlar çıkarmaya başladı. Son çıkardığı oyun olan Nail It de şimdiden oyuncuların yeni favori basit eğlence oyunu haline gelmeye başladı. Oyunu hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip cihazlar için indirip oynamanız mümkün.

Oyunun mantığı oldukça basit, tahtaya çivi çakıyorsunuz. Ama çivi çakmanın o kadar kolay olduğunu sanmayın. Burada önemli olan sıradan tüm çivileri başarılı bir şekilde çakmak, her çaktığın çivi sana puan kazandırıyor. Çivileri çakarken bir anda karşına çıkabilecek engellere çekiçle vurmaman gerekiyor. Oyunda kazandığın puanlarla daha güçlü çekiçler alman da mümkün.

Oyuna başladığınızda bloklar sıra sıra önünüzden geçmeye başlıyor. Bunların arasında yıldızlar da önünüzden geçiyor. Yıldızlara da çekiçle vurarak yıldız sayınızı artırabilirsiniz. Zaten oyundaki amaç toplayabildiğiniz kadar çok yıldız toplayarak online skor tablolarına girmeye çalışmak. Tabi bölümleri geçtikçe karşınıza sadece çiviler gelmiyor. Bazı bölümlerde cam şişeleri kırmaya çalışıyorken bazı bölümlerde de elinizde çekiçten farklı aletlerle karşınıza çıkan lamba vs. gibi çeşitli kırılabilir şeyleri kırmaya çalışıyorsunuz. Oyunda çivileri, şişeleri, lambaları veya yıldızları çekiçle denk getiremeyip boşluğa vurduğunuzda 1 can kaybediyorsunuz.

Oyun arkadaşlarınızla oynamak ve yarışmak için oldukça eğlenceli. Flappy Bird tarzı basit bir mantığa dayanan ama insanı hırs yaptıran bir cep telefonu oyunu arıyorsanız Nail It tam da aradığınız oyun olabilir.

Artıları
  • Basit oynanış
  • Bağımlılık yapıcı
  • Eğlenceli
Eksileri
  • Tekrar eden oynanış