8 Ball Pool

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

8 Ball Pool dünyaca ünlü flash oyun sitesi Miniclip tarafından geliştirilen ve dünyanın en çok online oyuncuya sahip bilardo oyunudur. Oyun önceleri sadece bilgisayarda oynanabiliyordu ama akıllı telefonlara uyarlanınca hem oyuncu sayısında hem de oynanışında büyük gelişmeler oldu.

Bilardo tutkunlarını kısa sürede cezbeden ve online bir ortam oluşmasını sağlayan oyunda isterseniz arkadaşlarınızla isterseniz dünyanın dört bir yanından oyuncularla bilardo müsabakaları yapabilirsiniz. Oyunda düzenlenen turnuvalara katılıp sürpriz ödüller kazanmaya çalışacağınız gibi, meydan okuma sistemi sayesinde birebir müsabakalara da katılabilirsiniz. Oyunda bulunan sıralama sistemi ile rekabet düzeyi oldukça yüksek seviyelerde tutuluyor.

Oyunun adından da anlaşılacağı gibi oyunda 8 top bilardo oynayacaksınız. Oyunda bir oyuncu 1’den 7’e kadar olan düz topları sokmaya çalışırken diğer oyuncu da 9’dan 15’e kadar çizgili ( parçalı da denir ) deliklere sokmaya çalışıyor. Tüm toplarınızı deliklere soktuktan sonra siyah 8 numaralı topu deliğe sokarak oyunu kazanmaya çalışıyorsunuz.

Artıları
  • Çok büyük oyuncu kitlesi
  • Düzgün ve tutarlı oynanış
  • Oyun içi etkinlikler ve turnuvalar
Eksileri
  • Bağlantı sorunları yüzünden kesilen oyunlar