Free Fire

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Free Fire, cep telefonlarında son dönemde oldukça popüler olan hayatta kalma oyunlarından birisidir. Tıpkı PUBG oyunlarında olduğu gibi Free Fire oyununda da birbirini öldürüp sona kalmaya çalışan bir grup kişiden birisi olarak oynuyorsunuzç

Oyunda her bölüm 10 dakika sürüyor ve PUBG’deki 100 kişi yerine bu oyunda 50 kişi bulunuyor. Değişmeyen şeylerden birisi ise ıssız adaya bırakılmanız. Adaya paraşütle indiğiniz için ineceğiniz yeri bir nebze de olsa ayarlayabiliyorsunuz. Yine adaya düşer düşmez etrafı hızlıca keşfedip tarayarak işinize yarayacak silah ve ekipmanları topluyorsunuz. Adanın çok büyük olması başlarda sizi endişelendirebilir ama adayı baştan başa hızlıca dolaşabileceğiniz araçlar oyunda karşınıza mutlaka çıkacaktır.

Free Fire oyununda diğer oyuncuları pusuya düşürmek için çeşitli tuzaklar kullanabilirsiniz. Savaş alanında birlikler oluşturarak hakimiyetinizi güçlendirmeniz de mümkün. Takımlar en fazla 4 kişiden oluşabiliyor ve kendi aralarında sesli sohbet edebiliyorlar. Havadan bırakılan teçhizat paraşütleri sayesinde ihtiyacınız olan her şeye sahip olabilirsiniz.

Oyun mobilde giderek gelişen grafik ve ses kalitesinden payını almış. Oldukça etkileyici ve akıcı grafikler ve gerçekçi oyun içi sesleri oyunda sizleri bekliyor. Oyunun online oyuncu kitlesi ise fena sayılmayacak derecede.

Artıları
  • Çok iyi grafikler
  • Akıcı oynanış
Eksileri
  • Gaz altında çok kısa sürede ölüyorsunuz
  • Eşya kapasitesi çok az