Kafa Topu 2

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Kafa Topu ilk olarak flash oyun olarak çıkmış ardından online olarak cep telefonlarında oynanır hale getirilince bir anda patlama yapan bir oyuna dönüşmüştü. İlk oyunun elde ettiği başarıyı daha da ileriye taşımak isteyen Türk yapımcıları Masomo Gaming tarafından 2. oyun çok geçmeden çıkarıldı. Çıktığı günden itibaren de Google Play ve App Store listelerine üst sıralardan giriş yapmayı başardı.

Kafa Topu 2 oyunu da tıpkı ilk oyun gibi online olarak teke tek yapacağınız maçlar üzerinden ilerliyor. Karakterinizi seçip oluşturduktan sonra onu daha güçlü hale getirip rakiplerinizi yenerek sıralamalarda yükselmeye çalışıyorsunuz. Karakterinizin özelliklerini geliştiren ve size avantaj sağlayan aksesuarlar da oyuna eklenen yeniliklerden. Oyunda bulunan 18 farklı süper güç var. Bu süper güçlerden bir kısmı ofansif güçler bir kısmı ise defansif güçler. Bu güçleri ihtiyacınız olduğunda doğru zamanlarda kullandığınızda maçlarda size büyük avantaj sağlıyor. Bu güçler de kendi içlerinde geliştirilebilir olduğu için bunları da geliştirdikçe sağladığınız fayda da artıyor.

Oyundaki etkinliklere ve turnuvalara katılarak çeşitli ödüller elde edebilirsiniz. Bu ödüllerden elde edeceğiniz kartlar sayesinde çeşitli geliştirmeler ve aksesuarlar edinebilirsiniz. Oyunu arkadaşlarla oynamak için sosyal hesaplarınızı bağlayabilirsiniz. Sosyal hesaplarınızı bağladığınızda arkadaşlarınızla takım kurup takım görevlerini yerine getirmenize izin veriliyor.

Artıları
  • Eğlenceli
  • Dengeli rekabet
  • İlk oyun çok iyi geliştirilmiş
Eksileri
  • Satın almalar çok pahalı