Benim Konuşan Tom'um 2 ikon

Benim Konuşan Tom’um 2

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Benim Konuşan Tom’um 2 oyunu, mobil telefonlarda küçük çocuklar tarafından çok sevilen My Talking Tom oyununun geliştirilmiş devam sürümüdür. Yenilenmiş görüntüleri ve oynanışı ile Tom yine en iyi arkadaşınız olmak istiyor.

Oyunda yine Tom isimli kedi yavrusunu sahiplenecek ve onun ihtiyaçlarını karşılayarak büyümesine yardımcı olacaksınız. Yine Tom’un temizlik, sağlık, yeme içme ve eğlence gibi ihtiyaçlarını karşılamak için size ihtiyaç duyuyor. Üstelik yeni ve daha eğlenceli mini oyunlar, yeni giysiler ve bir sürü yenilikle gelen oyun yine telefonunuzun baş köşesinde yerini alacak.

İlk oyunda olduğu gibi Tom’un uykusu gelince yatağa, karnı acıkınca mutfağa, tuvaleti geldiğinde ve yıkanmak istediğinde banyoya, eğlenmek istediğinde ise oyuncakları ile oynayabileceği odaya götürüyorsunuz. Bunlara ek olarak bir de uçak eklenmiş. Artık Tom’u uçağının olduğu ekrana götürerek yeni özellik ile tanışabilirsiniz.

Tom eğlenmek istediği zaman artık daha fazla oyuncak seçeneğiniz var ve bu oyuncaklarla Tom’u oynatmak çok eğlenceli. Önceki oyunlarda olmayan ufak tefek hastalık ve rahatsızlıklar bu oyunda olacak. Tom’u ara sıra tedavi etmeniz gerekebilir. Bunun için oyunda banyoya bir ecza dolabı da eklenmiş.

Benim Konuşan Tom’um 2 oyununda artık Tom’a da küçük sevimli evcil hayvanları da eşlik ediyor. Tıpkı Tom’u çok sevdiğiniz gibi onlara da kısa sürede alışacak ve çok seveceksiniz.

Çocuğunuz için hem geliştirici hem eğitici hem de aile dostu bir oyun arıyorsanız Benim Konuşan Tom’um 2 tam da aradığınız oyun olabilir.

Artıları
  • Sevilen Tom karakteri
  • Tom'un sevilen evcil hayvanları
  • Artırılmış mini oyunlar
  • Sağlık durumu da eklenmiş
Eksileri
  • Biraz fazla reklam içeriyor