Minecraft ikon

Minecraft

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Bilgisayarda en çok oynanan online oyunlardan birisi olan Minecraft’ı cep telefonlarından oynamak isteyenler için çıkarılmış oyun aynı grafikler ve aynı oynanış ile mobil cihazlarda karşımıza çıkıyor. Oyunun yapımcısı aynı zamanda PC için de yapımcısı olan Mojang. Deneme sürümünü oynayıp daha sonra satın almak isterseniz tam sürüme çevirebiliyorsunuz. Ama oyun size satın almayı zorunlu tutmuyor. Hiçbir satın alma yapmadan oyunu oynamaya devam edebiliyorsunuz.

Minecraft oyununu tanımayan yoktur ama kısaca bahsetmek gerekirse, sonsuz olasılığın sizi beklediği açık bir dünyada keşfetme ve icat etme oyunudur. En temelde Minecraft piksel grafiklerden oluşan bir macera oyunu. Oyunda karşınıza yine tehlikeli yaratıklar ve hayvanlar çıkacak. Bunlara savunma yapabilmek için zırh ve çeşitli silahlar oluşturabileceksiniz. Hayatta kalmak için verdiğiniz mücadele aynı şekilde cep telefonlarında da devam ediyor.

Oyun cep telefonları için çok iyi optimize edilmiş. Herhangi bir performans kaybı söz konusu değil. Oyunun akıcılığı ise son derece yerinde. Ortalama bir Android telefon ile oyunu hızlı ve akıcı bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Oyundaki sesler de tıpkı masaüstünde olduğu gibi son derece kaliteli. Oyunu telefonlarda veya tablette henüz oynamamış olanlara şiddetle tavsiye ediyoruz. Oyun şu anda deneme sürümü olarak oynayanlar için herhangi bir güncelleme içermiyor ama ilerde güncellemeler gelebileceği şeklinde duyumlarımız oldu. Oyunun tam sürümünü satın almak isteyenler için şu andaki fiyatı 25 TL olarak belirlenmiş.

Artıları
  • Ücretsiz oynama imkanı
  • Muhteşem Minecraft grafikleri
  • Yaratma modu
Eksileri
  • Kısıtlamalar mevcut