Kelime Gezmece ikon

Kelime Gezmece

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Kelime Gezmece, Türkçe olarak oynayabileceğiniz zekanızı ve kelime bilginizi ölçen eğlenceli bir kelime bulma oyunudur. BigStar Games tarafından geliştirilen oyun App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Oyunda bulmaca tarzında ekranda gözüken kelimelerin bulunması için karışık bir şekilde verilen harfleri arasında doğru sıralama yaparak kelimeyi oluşturmak gerekiyor. Oyunun ismi olan Kelime Gezmece de buradan geliyor. Oyunda bulamadığınız kelimeler için ipucu seçeneği ile harf yardımı alabilirsiniz. Bir diğer yardım seçeneği ise harflerin dizilimini değiştirmek. Oyunda size belli bir sayıda verilen ipuçlarını artırmak istiyorsanız videolar seyrederek ücretsiz olarak ipuçları kazanabilirsiniz.

Oyunda aynı kelimelerin tekrar tekrar karşınıza çıkmaması için oldukça fazla kelime eklenmiş. Yüzlerce oynayabileceğiniz kelimeler farklı zorluk seviyeleri ile sunuluyor. Oyuna her gün girdiğinizde günlük bonusunuzu alabilirsiniz. Ayrıca bazı kelimeler de bonus içeriyor ve bunları bilerek daha fazla puan kazanabiliyorsunuz. Beyin egzersizleri yapmak için çok zorlamayacak bir oyun arıyorsanız aradığınız oyun Kelime Gezmece olabilir. Sürekli karşınıza reklam çıkması sıkıcı bir hal aldığında oyunu offline olarak da oynayabilirsiniz. Offline oynadığınızda reklamlar çıkmıyor. Oyunun mistik ve Türkiye’ye ait temaları ve müzikleri sürekli değişerek oynanış keyfini artırıyor.

Her yaşa hitap eden oyunu, çocuğunuzun tabletine yükleyerek hem zevkli bir oyun oynamasını hem de bir yandan kelime haznesini geliştirmesini sağlayabilirsiniz. Çocuğunuz için eğitici oyunlar arıyorsanız son derece uygun bir oyun olacaktır.

Artıları
  • Çok sayıda kelime
  • Her yaş için uygun
  • Eğitici özelliği var
  • Offline olarak oynanabiliyor
Eksileri
  • Aynı kelimeler çıkabiliyor