Angry Birds Dream Blast ikon

Angry Birds Dream Blast

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Yayınlandığı ilk günden bugüne dünyayı kasıp kavuran Angry Birds serisinin yeni oyunu olan Dream Blast, eğlenceli görsel efektleriyle ve heyecanlı oynanışıyla dikkat çekiyor. Bu oyunda kurallar ve oynanış biçimi basit olsa da ilerlemek o kadar basit değil. Saatlerinizi harcayabileceğiniz eğlenceli bir oyun arıyorsanız Angry Birds Dream Blast tam size göre.

Angry Birds, temelde bir bulmaca oyunu. Oyunda ilerlemek için karşınızdaki buz bloklarını kırmanız ve bazı hedefleri tamamlamanız gerekiyor. Bu işlemi yapmak için de elinizde birkaç tane sinirli kuş var. Dream Blast, Angry Birds serisinin diğer oyunlarına göre çok daha detaylı. Zira burada yüzlerce farklı seviye bulunuyor.

Angry Birds Dream Blast, serinin önceki oyunlarında hiç görülmemiş özelliklere sahip. Burada yapmanız gereken tek şey baloncukları patlatmak değil. İlerlemek için karşınıza çıkan bulmacaları da çözmeniz gerekiyor. Ayrıca kuşların uykularında gördükleri rüya baloncuklarını patlatmak da oyundaki gücünüzü arttırıyor.

Her ne kadar iki boyutlu bir oyun olsa da oldukça eğlenceli grafiklere sahip. Oyundaki nesneler de fizik kurallarına göre tasarlanmış. Diğer yandan, karakterlerin özel güçleri de var ve bu özel güçleri ortaya çıkarmak için rüya baloncuklarını patlatmanız gerekiyor. Oyunun bir diğer avantajı ise her Cuma günü yeni güncellemelerin gelmesi. Yani bu oyunu bitirmek veya oyundan sıkılmak mümkün değil. Yeni güncellemeler oyundaki seviyelerin artmasını, karakterlere yeni ve benzersiz özelliklerin eklenmesini sağlıyor.

Baloncukların ardında aşmanız gereken hedefler var. Bu hedefler bazılarında buz blokları, bazılarında ise yumurtalar olabiliyor. Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi, önünüzdeki engeller domuzlar tarafından korunmakta. Domuzları alt ederek oyunda ilerleyebilir ve daha eğlenceli seviyelere geçebilirsiniz.

Artıları
  • Sevilen kuşlarla oynama
  • Hızlı tempolu oynanış
  • Eğlenceli bulmacalar
  • Yüzlerce bölüm mevcut
Eksileri
  • Aşırı zor bölümler de var
  • Tekrar edici gelebilir