Fire Balls 3D ikon

Fire Balls 3D

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Popüler mobil oyun geliştirici firması Voodoo tarafından piyasaya sürülen Fire Balls 3D son zamanlarda rağbet gören oyunlardan biri. Oynanışı basit ve heyecanlı bir oyun arıyorsanız, Fire Balls 3D tam size göre. Kademeli olarak zorlaşan bu oyun, oldukça eğlenceli grafiklere sahip. Oyunun kuralları kolay olsa da, geçilen her seviyede oynamak zorlaşıyor, bu da oyunu daha heyecanlı kılıyor.

Oyunda karmaşık bir kurgu bulunmuyor. Tek yapmanız gereken kuleleri yıkmak. Bunun için etkili bir alev topu silahına sahipsiniz. Silahı birkaç metre önünüzdeki kuleye çevirerek tetiğe basabilir ve yıkılışını izleyebilirsiniz. Fakat kuleleri yıkmak her zaman kolay değil. Namluyla hedef arasındaki nesnelerin hareketlerini iyi izlemeniz gerekiyor. Bu nesneler, alev toplarının kuleye ulaşmasını ve kulenin yıkılmasını engelliyor. İyi nişan almanızda ve doğru zamanı beklemenizde fayda var. Kule darmadağın olana kadar oynadığınız eli kazanmış sayılmazsınız.

Alev topları, düz ve beyaz bir platformda ilerliyor. Level atlamak için, kuleyi yıktıktan sonra içinden çıkan sandığa da ateş etmeniz ve sandıktaki elması çıkarmanız gerekmekte. Level atladıkça kulelerin etrafındaki nesnelerin hızı artıyor, bu da oyunu daha zor bir hale getiriyor.

Oyunu oynamak için Android veya iOS tabanlı bir cihaza sahip olmanız gerekir. Google Play ya da App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Birçok mobil oyunun aksine, oynamak için internet bağlantınızın olması gerekmiyor. İndirip kurduktan sonra çevrimdışı olarak da oynayabilirsiniz.

Artıları
  • Basit oynanış
  • Hızlı tempolu
  • Her yaşa hitap ediyor
Eksileri
  • Çok reklam çıkıyor
  • Tekrar eden oynanış