Forged Fantasy ikon

Forged Fantasy

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Mobil platform için üretilen Forged Fantasy Aksiyon RPG türü oyunları sevenler için ideal. Oynanışı oldukça basit olmakla birlikte, oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. Oyunda yapmanız gereken bir takım kurup savaşlara katılmak. Hothead Games tarafından yayınlanan Forged Fantasy, yeni bir oyun olmasına rağmen kısa sürede ARPG meraklıları tarafından rağbet görmeyi başardı.

Oyunda gözümüze çarpan ilk detay, renkli ve dinamik bir görselliğe sahip olması. Animasyon temelli bir grafik düzenine sahip olan bu oyunda, dövüş ve büyü efektleri oldukça iyi verilmiş. Etkili grafik efektleri sayesinde oyunun içine girmek mümkün olabiliyor. Karakterlerin geniş bir hareket skalasına sahip olması da oyunu güzel kılan başka bir detay. Nitekim oyunda kaya, su, ateş gibi doğa elementlerini kullanarak saldırmak mümkün.

Forged Fantasy, mobil bazlı bir ARPG oyunu olarak üretilmiş. Oynamak için beş karakterden oluşan bir takım kurmanız gerekiyor. Her karakterin farklı özellikleri ve donanımları var. 30’a yakın karakter arasından istediğinizi seçebilir ve yenilmez takımınızı kurabilirsiniz.

Karakterler savaşçı, druid, büyücü gibi farklı sınıflara sahip. Örneğin yalnızca büyüyle savaşmak istiyorsanız mage, druid gibi karakterleri seçebilirsiniz. Ancak takım kurarken, karakterlerin hakim olduğu elementlere dikkat etmeniz gerekiyor. Nitekim ateş ve su elementine sahip iki karakter karşılaştığında, ateşi söndürme özelliğine sahip olan su kazanır.

Forged Fantasy oyununda multiplayer seçeneği de bulunuyor. Aynı ağ üzerindeki cihazlarla oynayabileceğiniz gibi, genel sunuculara bağlanarak arena savaşlarına ve birebir savaşlara katılabilirsiniz.

Artıları
  • Zevkli oynanış
  • Karakter çeşitliliği
Eksileri
  • Basit grafik sorunları mevcut
  • Türkçe dil desteği yok