Rivals At War

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Rivals at War Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlarda oynayabileceğiniz etkileyici bir silah oyunu. Oyun oynamak için öncelikli tercihiniz cep telefonunuz oluyorsa bu oyunu kaçırmamanızı öneririz.

Oyunu online olarak sizin gibi diğer oyunculara karşı oynuyorsunuz. Düşmanlarınızı yok etmek için bir takım oluşturabiliyorsunuz. Bu takımda keskin nişancılar ve değişik silahlara sahip askerler bulunuyor. Takımınız ne kadar iyi olursa oyunda yapacağınız savaşlarda o kadar avantaj sahibi oluyorsunuz. Bunun için oyunda size askerlerinizi eğitme seçeneği de sunuluyor. Oyunda askerlerinizin sahip olduğu ekipman, silah ve zırh gibi çeşitli materyallerin özelliklerini artırarak daha etkili hale getirebilirsiniz.

TPS olarak kendi askerinizi görerek savaştığınız oyun cep telefonları için etkileyici sayılabilecek 3D grafiklere sahip. Oyunda yerine getirip çeşitli ödüller kazanabileceğiniz 45 görev de bulunuyor. Bu görevlerde ve katılacağınız savaşlarda tekdüzelikten uzaklaşmak ve başarılı olabilmek için farklı farklı taktikler geliştirmeniz gerekiyor.

Artıları
  • Akıcı oynanış
  • Yüksek aksiyon düzeyi
  • Büyük online oyuncu topluluğu
Eksileri
  • Türkçe dil desteği bulunmuyor
  • Karakterin hareketlerini tam olarak kontrol edemiyorsunuz