Among US APK

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Among US aksiyon ve entrika dolu eğlenceli bir oyun. Uzayda seyahat eden bir uzay gemisinin mürettebatına katılın ve tüm mürettebatı yok etmeye niyetli ölümcül bir davetsiz misafirin gemiye gizlice girdiğini keşfedin!

Aksiyon dolu bir oyun olan Among US, farklı birimlerden oluşan bir uzay gemisinde oynanır. Çevrimiçi veya bilgisayara karşı yeni bir oyun başlattığınızda, diğer oyunculardan gizli tutulan ekip arkadaşı veya taklitçi rolüne atanacaksınız. Sahtekarsanız, amacınız onlara gizlice yaklaşarak ve öldür düğmesine basarak tüm mürettebatı yok etmektir. Ancak ekibin bir parçasıysanız, sahtekardan kaçınmalı ve çok geç olmadan kim olduğunu bulmaya çalışmalısınız!

Bunu yapmak için, tüm aksiyondan sonra tüm oyuncuların olduğu bir sohbet odası belirir, burada oyun sırasında gördüklerine dayanarak sahtekarın kim olduğundan şüphelendiklerini tartışabilirler ve bir oylama yapabilirler. Oyuncular ayrıca oyun sırasında geminin odalarındaki bazı nesnelerle etkileşime girebilir.

Genel olarak, Among US harika bir çok oyunculu oyun, ister arkadaşlarınızla ister dünyanın her yerinden diğer oyuncularla oynuyor olun. Uzay gemisine binin ve her oyunda sahtekarı keşfetmenin heyecanını hissedin!

Artıları
  • Oyun stratejilerini öğrenmesi kolay
  • Oyun mekanikleri ve kurallar güzel oluşturulmuş
  • Arkadaşlarla oynaması çok keyifli olabiliyor
Eksileri
  • Eğlence biraz da oynadığınız gruba bağlı
  • Oynanış tekrarlayıcı gelebiliyor
Among US APK İÇERİĞİNE BENZER İÇERİKLER