Dream League Soccer 2018

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Dream League Soccer 2018 oyunu, cep telefonlarının en kaliteli görüntüye sahip futbol oyunlarından birisi olan Dream League Soccer serisinin 2018 yılı için çıkarılan futbol oyunudur. Oyunu tamamen ücretsiz bir şekilde Google Play üzerinden indirerek oynayabilirsiniz.

Oyunun 2018 sürümünde yine lisanslı futbolcular arasından takımını oluşturabiliyor, stadyumunu inşa edebiliyor ve zafere giden yolda muhteşem futbol maçlarında galibiyeti kovalıyor olacaksınız. Rüya takımınızı oluşturmak için İniesta ve Gareth Bale gibi dünya yıldızlarını takımına dahil etmeye çalışabilirsiniz. Oyuncuların gelişim sistemi bulunuyor ve hangi oyuncunun hangi yönlerinin gelişeceğine siz karar veriyorsunuz.

Oyunda yükselmeniz gereken 6 lig bulunuyor ve bu liglerde yükselebilmek için yapmanız gereken rakiplerinizi yenmek. Bunu yapabilmek için kendi taktik ayarlarınızı ve diziliminizi seçebilirsiniz. Liglerin yanı sıra 7’den fazla turnuvada boy göstererek kupa mücadelesi verebilirsiniz. Oyunda bulunan sezon hedeflerini de tamamlayarak çeşitli ödüller kazanmanız mümkün.

Oyun cep telefonlarında oynayabileceğiniz en gerçekçi en akıcı ve en güzel görsellere sahip futbol oyunlarından birisi. Üstelik oyun her yıl geliştirilmekte ve daha fazla oyuncuya hitap etmekte. Üzerine çalışılan yapay zeka sayesinde her geçen yıl maçlar daha zorlayıcı ve daha güzel hale geliyor. Oyundaki görseller kadar animasyonlar da kaliteli ve gerçekçi. Ayrıca kişiselleştirme seçenekleri sayesinde logonuzu ve formalarınızı tasarlayabilirsiniz.

Artıları
  • Türkçe dil desteği
  • Muhteşem grafikler
  • Akıcı oynanış
  • Tamamen ücretsiz
Eksileri
  • Türkiye'den futbolcular bulunmuyor
  • Biraz basit