Kamyon Simülatör 2018 : Europe

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Kamyon Simülatör 2018 : Europe oyunu cep telefonlarında oynayabileceğiniz en iyi kamyon sürme simülasyon oyunlarından bir tanesi. Adından da anlaşılacağı gibi oyunda Avrupa yollarında direksiyon sallayan bir kamyoncu olarak oynayacaksınız. Üstelik oyunun tamamını Türkçe olarak oynayabiliyorsunuz.

Oyun bilgisayar kadar kaliteli grafiklere sahip olmasa da neredeyse bilgisayara yakın ve cep telefonları için çok kaliteli sayılabilecek görsellere sahip. Oyuna şirketinizi kurup taşımacılık yapmaya hazır bir şekilde başlıyorsunuz. Oyunda aracı çalıştırma, emniyet kemeri takma, fren ve gaz yönetimi, direksiyon yönetimi, trafik kurallarına uyma ve görev tamamlama gibi özellikler de bulunuyor.  Trafik ve hava durumu da oyunun tamamlayıcı unsurlarından. Bu da oyunun daha gerçekçi bir hale gelmesini sağlamış.

Oyunda 60’tan fazla birbirinden farklı görev bulunuyor. Görevlerden maksimum kazanç sağlayabilmek için görevleri tamamlayabildiğiniz en kısa sürede tamamlamalısınız. Bazı otoban yolları hızınızı artırmanız için ideal ama bu yolların ücretli olduğunu unutmayın. Ayrıca oyunda sadece araca değil şoföre de odaklanmanız gerekiyor. Şoförün de açlık, uykusuzluk gibi ihtiyaçları oluyor.

Oyunda kullanabileceğiniz 9 farklı kamyon tipi bulunuyor. Kamyon kokpitleri detaylı bir şekilde hazırlanarak kullanımınıza sunulmuş. Kokpitinizde bulunan radyodan 250 farklı radyoyu dinleyebilirsiniz. Dış mekanların grafikleri de gerçekçiliğe son derece uygun. Köylerden, şehirlerden ve çevre yollarından geçerek sürüş keyfini yaşayacaksınız. Farklı kamera açıları ile ister yolu ister çevreyi inceleyerek direksiyon sallayabilirsiniz.

Artıları
  • Türkçe dil desteği
  • Yeni tırlar ve tır çeşitliliği
  • Çevre detayları başarılı
  • Cep telefonuna göre kapsamlı oynanış
Eksileri
  • Gece gündüz geçişleri çok ani olmuş
  • Tır kontrolleri tam oturmamış