Merge Plane - Click & Idle Tycoon ikon

Merge Plane – Click & Idle Tycoon

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Kendi Hava Yolunu Kendin Geliştir!

Merge Plane Click & Idle Tycoon, Merger Games firması tarafından geliştirilen, Android ve iOS platformlarının son dönemdeki en eğlenceli ve popüler oyunlarından biri. Tabletinize ya da akıllı telefonlarınıza indirdiğinizde sizi uzun süre meşgul edebileceğini söyleyebiliriz. Öyle ki toplu taşımada ya da bekleme salonunda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Merge Plane Click & Idle Tycoon, basit olarak, kendi hava yolu şirketinizi kurduğunuz ve yönettiğiniz bir oyun olarak anlatılabilir.

Simülasyon olarak tanıtılsa da bir simülasyondan oldukça uzak bir oyun Merge Plane Click & Idle Tycoon’da hem pilot hem de hava yolu şirketinin sahibi olarak görev yapıyorsunuz. Merge Plane, klasik Tycoon kurgusuyla geliştirildiği için hedefiniz kazanabildiğiniz kadar çok para kazanmak. Bunun için hava alanının ve apronun bakımından, hava hattınızın bütün kontrollerine kadar her şeyi geliştirmeniz ve bu geliştirmelerden olabildiğince gelir elde etmeniz gerekiyor. Her geliştirme sonrası level atlıyorsunuz ve level atladıkça kazandığınız miktar da artmaya başlıyor.

Merge Plane Click & Idle Tycoon’da en çok yapacağınız şey ise rengarenk uçakları birbirleri ile birleştirerek geliştirmek. Uçak filonuzu ancak bu şekilde genişletebiliyorsunuz. Oyunun, satın alma yapmadan bir miktar zor ilerlediğini de söyledikten sonra gelelim nasıl oynandığına.

Oyuna başlarken elinizde 20.000 jetonluk bir kasa bulunuyor. İlk satın almanızla birlikte bu miktar da düşmeye başlıyor. İlk uçağınızı satın aldıktan sonra aynı uçaktan bir tane satın alıp ikisini birleştirmek mümkün. İki uçağı birbirleri üzerine sürüklediğinizde artık yeni ve farklı bir uçağa sahip oluyorsunuz. Bu aşamada artık yapmanız gereken ise elinizdeki bu uçakla pistte bir tur atmak ve attığınız tur başına para kazanmak. Oyunda level atlamak ilk başlarda kolay olsa da yavaş yavaş zorlaşmaya başlıyor. Oyun ilerledikçe pistinizde birden fazla uçağa tur attırabiliyor ve kazandığınız jetonlarla uçaklarınızı birleştirip geliştirmeye devam ediyorsunuz.

Oyunun grafikleri Merge Plane Click & Idle Tycoon’un genel havasına uygun olarak gayet basit ve renkli. Animasyonlar ve sesler de bu bütünlüğe uygun durumda. Mobil oyunlarda sıklıkla kullanılan para karşılığında satın alınan gold box’lar Merge Plane Click & Idle Tycoon’da da ilerlemenin en kolay yolu. Oyun henüz 4. Level’a geldiğinde bile pistinizde bir sürü uçak dönmeye başlıyor ve siz de uçaklarınızı geliştirmeye devam ediyorsunuz. Oyunda topladığınız elmasları ise dikkatli harcamanızda yarar var.

Oyunun eksilerine gelince, reklamların oyunu sürekli olarak bölmesinden söz edebiliriz. Ancak bu mobil oyun platformlarından alışık olduğumuz bir şey olduğu için artık çok da rahatsız etmiyor. Ücretsiz indirilen oyunların böyle ufak tefek yan etkilerini kabul etmek gerekiyor.

Havayolu taşımacılığına ve uçaklara meraklıysanız Merge Plane Click & Idle Tycoon’un renkli uçak seti onları geliştirmeniz için bekliyor.

Artıları
  • Orijinal oyun fikri
  • Bağımlılık yapıcı içerik
  • İlerlemek için sizden para istemiyor
Eksileri
  • Biraz fazla reklam çıkıyor
  • Türkçe dil desteği yok