Golf Battle ikon

Golf Battle

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Golf Battle mobil telefon ve tabletler için Miniclip tarafından geliştirilmiş eğlenceli mini golf oyunudur. Oyunda online olarak diğer oyunculara karşı yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Dilerseniz 6 kişiye kadar arkadaşlarınız ile de oynayabilirsiniz. Ama bunun için oyuna Facebook hesabınızı bağlamanız gerekiyor. Sonrasında Facebook’ta arkadaş listenizde bulunan kişileri oyuna davet edebilirsiniz. Zaten oyunda kayıtlılarsa listenizde gözükecekler ve oyun için davet edebileceksiniz.

Oyun mini parkurlardan oluşan ve profesyonellikten ziyade eğlenceye odaklanılmış bir golf oyunu. Parkurlar engeller ve dönüşlerle dolu. Deliğe giden doğru yolu bulabilmek için biraz zeka biraz da şansın yardımına da ihtiyacınız olacak. Oyunu oynamak ve kontrollere alışmak oldukça basit. Oyunlarda ise mantık oldukça basit: diğer rakiplerden önce topu deliğe sokmak. Tabi bu oynayacağınız moda göre değişiklik gösterebilir. Örneğin klasik modda en az atış kullanarak topu deliğe sokmaya çalışırken hücum modunda atış sınırlaması olmadan en kısa sürede topu deliğe sokmaya çalışıyorsunuz. Bu da oyuna çeşitlilik getirmiş ve tekdüzelikten kurtarmış. Oyunda oynayabileceğiniz 40’tan fazla delik bulunuyor ve yenileri ise güncellemeler ile ekleniyor.

Oyunda rekabet ortamında size avantaj sağlayacak daha güçlü sopalar ve değişik top özellikleri gibi yükseltmeler de mevcut. Çeşitli özel etkinlikler ve turnuvalara katılıp ödüller kazanarak bunları elde edebilirsiniz. Oynayıp başarılı olduğunuz seviyelerin sonrasında yeni seviyelerin kilidini açabilirsiniz. Oyunun grafikleri de eğlenceyi ön planda tutularak hazırlanmış 3 boyutlu grafikler.

Artıları
  • Eğlenceli oynanış
  • Kalabalık oyuncu grubu
  • Arkadaşlarla oynayabilme
Eksileri
  • Donma ve durma problemleri mevcut
  • 6 kişi aynı anda oynamak biraz fazla olmuş