Photo Finish Horse Racing

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

At yarışı cep telefonlarında en çok oynanan oyun türlerinden bir tanesi. Photo Finish Horse Racing oyunu da bu türün önde gelen oyunlarından. Oyunda kendi atlarını yetiştirip bu atlara binmesi için yetenekli jokeyler tutup çeşitli at yarışı turnuvalarında dereceye girmeye çalışıyorsunuz.

Oyun simülasyon tadında oynandığı için ilk önce daha ufak tefek eğitim yarışlarına katılıyorsunuz. Taylarınız hızlı atlara dönüştükçe daha kaliteli ve daha yüksek ödüllü yarışlara katılmanın yolları açılıyor. Oyunun en çok dikkat çeken özelliği mobil ekranlarda görebileceğiniz en kaliteli yarış animasyonlarından birine sahip olması. 3D olarak yapacağınız bu yarışlar size gerçekçi bir at yarışı denetimi sunuyor.

Oyunda daha yetenekli atlara sahip olmak için kendi ahırınızı geliştirip daha iyi şartlara sahip hale getirebilirsiniz. Daha iyi ahırda daha iyi yetiştiricilerle daha iyi koşullarda yetişen ve daha iyi antrenman yapan atlar daha hızlı, daha güçlü ve daha iyi sprint yapan atlar oluyorlar. Atlarınız ile dünyanın en büyük hipodromlarında dilerseniz tek başınıza yapay zekaya karşı yarışabileceğiniz gibi dilerseniz diğer oyuncularla da yarışma imkanına sahipsiniz.

Yarışlarda atınızın dayanıklılığı ve hızına göre pistin uzunluğunu da hesaba katarak çok iyi bir denge kurmalısınız. Oyunun içeriği tamamen ücretsiz olmasına rağmen rekabette öne geçmek için uygulama dükkanından çeşitli satın almalar yapabiliyorsunuz. Bu biraz rekabeti adaletsiz hale getirse de oyundan zevk almanıza engel olmuyor.

Artıları
  • Kaliteli grafikler
  • At yetiştirme çeşitliliği
Eksileri
  • Tekdüze yarışlar
  • Para kazanma açısından cimri