Çanak Okey Plus

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Bir dönem Facebook oyunları ile ortalığı kasıp kavuran Zynga firmasının sevilen okey oyunu Çanak Okey Plus, online platformda en çok oyuncuya sahip okey oyunlarından bir tanesi. Mobil telefonlar yaygınlaşmadan önce bile 1 milyondan fazla oyuncu bu okey oyununu oynuyordu. Mobil cihazlarda uygulama olarak çıkmasından sonra oyun daha çok mobil cihazlar üzerinden oynanmaya başladı.

Oyunun illa çok süper bir Wi-fi bağlantısı istememesi ve 3G ile rahatça oynanabilmesi sayesinde akıcı ve kesintisiz bir okey oynama keyfine sahip olabilirsiniz. Üstelik sadece okey değil, ustaların bir numaralı tercihi olan çanak okey keyfi. Çanak okey oyununda normal okey gibi biterek puan kazanıyorsunuz ama çifte giderek bittiğinizde veya okey atarak bittiğinizde çanağı patlatıyorsunuz ve çok büyük miktarda puan kazanıyorsunuz. Ortada bir çanak olmasının en büyük avantajı bu çanaktaki puanları kaybetmek istemeyen oyuncuların sürekli oyundan çıkmamaları. Böylece sürekli oyuncu beklemek zorunda kalmıyorsunuz.

Oyunu yeni kişilerle oynayabileceğiniz gibi sosyal hesaplarınızdan bağlandığınızda arkadaşlarınızla da oynamanız mümkün. Diğer birçok okey oyununda olduğu gibi bu oyunda da sohbet sistemi bulunuyor. Karşınızdaki oyuncularla sohbet etmek istiyorsanız sohbeti açık bırakabilirsiniz. Oyunda puanlarınızın kayıt altına alınıp liderlik panolarında yükselmek isterseniz oyuna sosyal hesabınızla bağlanmalı ya da kayıt olmalısınız. Dilerseniz kayıt olmadan misafir oyuncu olarak oynama seçeneği de mevcut.

Oyun çipler üzerinden oynanıyor ve her masada farklı bahis miktarlarında çipler bulunuyor. Çipleriniz bittiğinde günlük ve saatlik bonusları takip ederek çiplerinizin artmasını bekleyebilirsiniz veya oyun içi satın almaları kullanarak çip satın alabilirsiniz.

Artıları
  • Akıcı oynanış
  • Arkadaşlarla oynayabilme
  • Oyun içi sohbet imkanı
Eksileri
  • Ücretsiz çipler daha fazla olabilirdi