Balon Patlatma: Bubble Shooter

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Cep telefonlarında Android ve iOS işletim sistemlerinde oynayabileceğiniz eğlenceli oyun Bubble Shooter ücretsiz olarak indirilebiliyor. Oynanış açısından basit ve çocuk oyunu gibi gelebilir ama oyuna bir şans verdiğinizde her yaştan oyuncuya eğlenceli gelebileceğini görüyorsunuz.

Oyunun mantığı oldukça basit: Alttan atacağınız renkli balonlarla aynı renkten 3 balonu yan yana getirip patlatmaya çalışıyorsunuz. Bu konuda nokta nokta şeklinde ekranda görebildiğiniz yön yardımcısı topu nereye göndereceğinizi gösteriyor. Top duvarlara çarpınca geliş açısıyla duvardan sekerek ilerlemeye devam ediyor. Üstteki toplar belli bir sürede aşağı doğru hareket ediyor. Eğer topları patlatamazsanız toplar sizin topunuzun bulunduğu yere kadar ilerlerse oyunu kaybetmiş oluyorsunuz.

Oyunda bağımlılık yapacak 3000’den fazla farklı bölüm bulunuyor ve oyuna yapılan güncellemelerle sürekli yeni bölümler ekleniyor. Yani size sonsuz oyun keyfi sunuyor. Tahmin edeceğiniz gibi bölümleri geçtikçe zorluk seviyeleri de artıyor. Bölümleri geçmek için ekrandaki tüm renkli topları vurarak düşürmeniz gerekiyor. Oyunun en güzel yanlarından birisi de tıpkı Candy Crush Saga oyunundaki gibi internet istememesi.

Oyuna sosyal ağ profilinizi bağladığınızda arkadaşlarınıza karşı oynamanıza ve puanlarınızı yarıştırmanıza imkan tanıyor. Oyun sadece fırlat ve düşür değil de bir strateji içermesi ve puzzle çözme tarzında olduğu için arkadaşlarınızla rekabet içinde olabilirsiniz. Ayrıca oyuna güncellemelerle eklenen yeni unsurlar sayesinde çeşitli hediyeler kazanabiliyorsunuz. Oyunun sesleri ve efektleri gayet eğlenceli olmuş.

Artıları
  • Basit oynanış
  • Binlerce bölüm
  • Güçlendiriciler
Eksileri
  • Tekrar eden oynanış