Sonic At The Olympic Games Tokyo 2020

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Tokyo 2020 Olimpiyatları için Sega tarafından hazırlanan mobil oyunda sevilen kahraman Sonic ve dostları ile olimpiyat oyunlarında mücadele edeceksiniz.

Tokyo’yu keşfederken Sonic ve arkadaşlarına katılın!

Dr. Eggman Tokyo’yu ele geçirdi ve şehri ve Olimpiyat Oyunlarını kurtarmak Sonic ve arkadaşlarının elinde! Sonic ve arkadaşlarıyla Tokyo şehrini keşfederken Olimpik etkinliklerde yarışın, madalyalar kazanın ve bosslara meydan okuyun.

Tokyo 2020’ye yapılan en yeni eklemeler de dahil olmak üzere seçebileceğiniz tonlarca etkinlik oyunda sizi bekliyor. Olimpiyat etkinlikleri veya özel etkinliklerle yeni ve heyecan verici oynanış içeren etkinlikler arasında seçim yapın; Altın madalyayı kazanmak için yeterince hızlı olmalısınız.

Kendi rekorlarınızı kırmanın yanı sıra dünyanın dört bir yanından oyuncuya meydan okuyarak onların rekorlarını da kırmaya çalışabilirsiniz.

Olimpiyat oyunlarını sevenler için 15 farklı oyun türü oyuna eklenmiş: 100m, 400m Engelli, Cirit Atma, Okçuluk, Karate, Dalış, Atış, Spor Tırmanma, Eskrim, Trambolin, Çekiç Atma, Masa Tenisi, Uzun Atlama, BMX ve Badminton.

Artıları
  • Sevilen Sonic karakterleri
  • Çok sayıda olimpiyat oyunu
  • Çocuklar için eğlenceli grafikler
Eksileri
  • Oyunun tamamını oynayabilmek için satın alma yapmak gerekiyor