Woodturning

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Woodturning oyunu çok basit gibi görünse de oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan bir mobil oyun. Diğer VOODOO oyunları gibi bir süre sizi oyalamaya yetecek kadar ilgi çekiyor. Oyunu Android ve iOS işletim sistemine sahip telefonlarda ve tabletlerde oynayabilirsiniz. Oyunun App Store’daki ismi Woodturning 3D.

Oyunda elinizdeki tahta oyma aletleri ile tahtaları oyarak onlara şekil veriyorsunuz. Burada sırasıyla kullanacağınız farklı büyüklükte ve farklı uçlara sahip aletler var. En sonda da boya ile düzgünce boyayarak işlemi tamamlıyorsunuz.

Hangi şekli vereceğiniz size ekranın üst kısmında gösteriliyor. O şekli verebilmek için doğru sırayla doğru aletleri kullanmanız çok önemli. Oyunu oynadıkça sakinleştirici ve dinginleştirici özelliğini farkedeceksiniz.

Ebeveynler için: Eğer enerjisini atamadığını düşündüğünüz bir çocuğunuz varsa ve şiddet içerikli oyunlar tercih ediyorsa, hem eğitici hem de sakinleştirici özelliği bulunan Woodturning oyununu oynamasını sağlayabilirsiniz.

Oyunla ilgili en büyük olumsuzluk ise diğer tüm ücretsiz mobil oyunlarda olduğu gibi rahatsız edici reklamlar. Reklam sıklığı bazen oyun oynama isteğinizi baltalayabiliyor.

Artıları
  • Dinlendirici ve sakinleştirici
  • Farklı ve orijinal oyun fikiri
Eksileri
  • Aşırı reklam var