Benim-Konusan-Tomum-ikon

Benim Konuşan Tom’um ( My Talking Tom )

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Ouitfit7 tarafından geliştirilen Benim Konuşan Tom’um, Google Playde çok yüksek sayıdaki indirme sayısı ile 135 ülkede en çok oynanan oyunlar arasında bulunuyor.

Oyunun 3 boyutlu görseli ve ses kalitesi çeşitli öge seçenekleriyle gayet başarılı. Kedi yavrusu edinerek onun tüm ihtiyaçlarını karşılıyor ve edindiğimiz kediyi büyütmeye çalışıyoruz. Edindiğimiz kediyi büyütme sürecinde kediyi kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği gibi seçeneklerle ve çeşitli yiyeceklerle besleyebildiğimiz gibi gerçek duygu efektleriyle kediyi okşayabiliyor, gıdıklayabiliyor ve konuşabiliyoruz. Bunlara ek olarak kedimizi çok çeşitli kürklerle ve kıyafetlerle giydirebiliyor, banyo yaptırabiliyor, evini ve tuvaletini farklı şekillerle dekore edebiliyoruz. Ayrıca kediyi eğlendirebilmek için farklı mini oyunları kullanabilme ve Tom’u diğer kedi tanıştırmak için dünya turuna çıkarma gibi çeşitli aktiviteler yapabilmemiz de mümkün. Oyun ilerledikçe yeni ögelerin ve para itemlerinin kilitleri açılmakta ve 9 farklı bölümde 999 seviye ile kedimizi büyütebilmekteyiz. Bunların yanında biz de oyunu oynayarak çeşitli ödüller kazanabiliyoruz.

Benim Konuşan Tom’um telefonunda oyun oynayarak eğlenceli zaman geçirmek isteyen oyunseverler için gerek grafikleri gerekse de konusu ile çok güzel bir oyun deneyimi sunuyor.

Artıları
  • Yeni bir tarz
  • Eğlenceli
  • Küçük yaşlara hitap ediyor
Eksileri
  • Çok fazla reklam çıkıyor