Dota 2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Dota 2, Valve tarafından geliştirilen ve steam üzerinden ücretsiz olarak yükleyip oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur. Multiplayer Online Battle Arena ( MOBA ) oyunlarını daha önce oynamış olanların alışık olduğu gibi arenada değişik karakterler ile takımlar halinde savaşıyorsunuz.

Oyunda oynayabileceğiniz 100’den fazla karakter var ve yapılan güncellemeler ile belli periyotlarda yeni karakterler de eklenebiliyor. Bu karakterler Dota kahramanları ve her birinin farklı özellikleri bulunuyor. Oyun bu açıdan bakıldığında tarz olarak League of Legends oyununa benziyor. Oyuna yeni başlayan oyuncular da oynayalı 3 ay olmuş olan oyuncular da oyunda hala keşfedilebilecek bir şeyler bulabiliyor. Bu konuda en çok güncellenen ve yeni içerikler gelen online oyunlardan birisi olduğunu söyleyebiliriz.

Oyunun can alıcı noktalarından birisi sunduğu çeşitlilik. Gerek eşya, gerek karakter, gerekse yetenekler açısından oldukça geniş seçenekler mevcut olduğu için sürekli keşfetmeye devam ediyorsunuz. Karakterlerin oynayış biçimleri ve eşyaların rolleri de oldukça fazla olduğu için oyun sizi bir kaba sokmadan özgürce kendi strateji ve taktiklerinizi geliştirmenize imkan tanır.

Bu tip oyunlarda genellikle başlangıç aşamasında çok güçlü ve usta oyuncularla karşılaşmak istemezsiniz. Dota 2 oyununda da bu denge çok iyi sağlanmış. Adil bir oyun olmasına özen gösteren Valve’yi bu açıdan özellikle tebrik ediyoruz. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyun ustalaşmak isteyenler için botlara karşı oynama imkanı da sunuyor.

Oyunun karakterleri çok iyi ayarlanmış. Arena detayları üst düzey. Sesler ve efektler de oyunun akıcılığına katkı yapar tarzda. MOBA oyunlarını sevenlerin piyasada bulabileceği en iyi grafiklere sahip bir kaç oyundan birisi olan Dota 2’yi biz de tavsiye ediyoruz.

Dota 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 ve üzeri
İşlemci : Intel veya AMD dual core 2.8 GHz
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 15 GB
Ekran Kartı : nVidia GeForce 8600/9600GT / ATI/AMD Radeon HD2600/3600
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Başarılı ve derinlemesine takım savaşları
  • Eşleşmeler heyecanlı ve tahmin edilemez
  • Gerçek manada oynaması ücretsiz
  • Kişilikli ve tarzı olan oynanış
  • Karışık haritalarda strateji oluşturma imkanı
Eksileri
  • Aşırı halde bağımlılık yapıyor