Outlast 2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Outlast 2, Red Barrels tarafından geliştirilen psikolojik korku unsurları ile süslenmiş, aksiyon dolu bir macera oyunudur. Oyun atmosferi korku düzeyini artıracak en önemli etken olurken oyundaki korkunç karakterler de gerilim tırmanmasına yardımcı oluyor. İlk Outlast oyununun elde ettiği başarıyı devam ettirmesine kesin gözle bakılan oyun türünün en iyi oyunlarından birisi.

Oyunda çoğu korku oyununda olduğu gibi korkunç ve çıldırmış bir ortamda hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. İlk oyunda oynamaya alışık olduğunuz benzer çevre 2. oyunda da mevcut ama karakterler tamamen değişik. Outlast 2 oyununda ilk oyuna oranla olayın psikolojik boyutu üzerinde daha çok durulmuş. Oyunda insan beyninin karanlık ve gizemli noktalarına doğru bir yolculuk sizleri bekliyor.

Oyunda Blake Langermann karakteri olarak medeniyetten uzak ve Sullivan Knoth ve adamları tarafından dehşet saçılan Temple Gate kasabasında hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Sullivan Knoth, şişko, korkunç, ablak suratlı ve kötülüğü kendine meslek edinmiş bir psikopattır. Eşi Lynn ile birlikte çalışan Langermann kimsenin araştırmaya cesaret edemediği bir haber hakkında ipuçlarını takip ederek bu kasabaya gelen bir kameramandır. Jane Doe isimli hamile bir kadının öldürülmesini araştıran ikili bu kasabada kendilerini neyin beklediğinden habersizdir. Oyunun konusunu bu kadar anlatalım gerisini oynayarak kendiniz tecrübe edin.

Oyunda görseller ve sesler tamamı ile bir korku ortamı yaratmak için dizayn edilmiş. Oyunun tanıtım videosunu bile izlediğinizde bir korku filmi izlemiş gibi oluyorsunuz. Yaşı genç arkadaşlara pek önermediğimiz korkunç bir oyun.

Outlast 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Vista / 7 / 8 / 10
İşlemci : Intel Core i3-530
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 30 GB
Ekran Kartı : 1GB VRAM, NVIDIA Geforce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
DirectX : 10
Artıları
  • Derinden sarsıcı ses dizaynı
  • Yüksek tansiyon sayesinde normal yerlerde gezerken bile gerilimin hat safhada olması
  • Halisünasyonlarla süslenmiş başarılı psikolojik oyun hikayesi
Eksileri
  • Aşırı yüksek korku dozu