Soldiers Heroes of World War II ikon

Soldiers: Heroes of World War II İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Soldiers: Heroes of World War II, Best Way firması tarafından geliştirilmiş ve Codemasters şirketi tarafından oyunseverlere sunulmuş aksiyon türünde bir video oyun. Senaryosu Alexander Zorich tarafından yazılan oyun adından da anlaşılacağı üzere 2. Dünya Savaşı sırasında geçiyor. Oyunda Amerikan, İngiliz, Sovyet ve Alman askeri birliklerinden birini seçerek oyunu oynayabiliyorsunuz.

Tek başınıza ve çoklu kullanıcı desteği ile arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunda tek oyuncu ile oynarken çoğunlukla az sayıdaki askerinizle işe başlıyorsunuz. Az sayıda askeriniz bulunduğundan dolayı tek bir asker kaybı bile size sıkıntıya sokacağından oyunu dikkatli oynamak gerekiyor. Bu durum oyunu zorlaştıran ve oyuna zevk katan önemli bir nokta olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda çeşitli askeri taktiklerle savaşma imkanı bulunduğundan dolayı oyun, savaş oyunu oynamaktan keyif alan oyunseverlere de hitap ediyor.

Tanklardan uçaksavarlara kadar çok çeşitli araçlar bulunan oyunda, oyunda bulunan çeşitli yöntemlerle rakibe saldırı yapabiliyor. Oyunun özellikle bu kısımlarının gerçekçilik biraz uzak olduğunu belirtmekte fayda var. Askerlerin çeşitli mühimmatlara sahip olduğu oyunda ölmüş askerlerden de silah alabilmelerine imkan tanınmış durumda. Böylece öldürdüğünüz bir düşmanın silahını alabildiğiniz gibi ölen bir askerinizin de silahını alabiliyorsunuz.

Düşmanınızda kritik gördüğünüz ve yok edilmesini istediğiniz yerleri yok edebilmek amacıyla direk olarak sizin kullanabileceğiniz araçlar da bulunmakta. Örneğin düşmanınızın cephaneliğini yok etmek istediğinizde kullanabileceğiniz bir aracın olması oyunu daha tutkuyla oynamanızı ve istediğinizi başardığınızda daha çok keyif almanızı sağlıyor.

Oyun sahip olduğu çoklu kullanıcı desteği ile oyunu arkadaşlarınızla oynamanıza da imkan tanıyor. Böylece farklı ülkeleri seçerek birbirinize karşı savaşabiliyor ve birbirinizin tanklarını ya da cephanelerini imha edebiliyorsunuz. Oyunun orijinali internet üzerinden oynamaya izin vermezken üçüncü parti serverlar üzerinden bu durumu aşabilmek mümkün oluyor.

Ortalama üstü grafiklere sahip olan Soldiers: Heroes of World War II, strateji ve savaş türünde oyunlardan keyif alan oyunseverlerin farklı bir tecrübe yaşamalarına olanak sağlıyor.

Soldiers: Heroes of World War II Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / 7 / 8
İşlemci : Pentium III 1.0 GHz / Athlon MP
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran Kartı : GeForce 3 / Ati Radeon 8500
DirectX : 9
Artıları
  • Araç modellemeleri başarılı
  • Asker tepkileri çok detaylı
  • Tarihsel tutarlılık
Eksileri
  • Müzikler rahatsız edici gelebilir