Total Overdose ikon

Total Overdose İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Deadline Games tarafından geliştirilen ve SCi Entertainment tarafından yayınlanan Total Overdose, aksiyon, macera türünde üçüncü şahıs gözünden oynanan ve adeta bir eğlence şöleni şeklinde geçen bir video oyunu. Daha önce televizyonda herkes Meksika usulü aksiyon filmlerini izlemiştir. Kahramanımızın onlarca kişiyi kurşuna dizdiği, yer altı dünyasının karanlık yüzünün tüm çarpıcılığıyla yaşandığı, uyuşturucu baronlarının kol gezdiği, aksiyonun bir an bile eksik olmadığı, güvenlik güçlerinin olay yerine gitmeye çekindikleri o çılgın filmler, Total Overdose ile oyun olarak bilgisayarınıza geliyor. Daha önce GTA, Max Payne, Prince of Persia tarzı oyunları severek oynayanlar için Total Overdose, çok iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Total Overdose’da klavye ve fare ile hayat verdiğimiz Ramiro Cruz adında bir karakterle kah bir yeri havaya uçuruyoruz kah da bir baskın yapıyoruz.

Oyunun başında çıkan videoda Ramiro Cruz ve ikiz kardeşi olan Tommy’nin babalarının iyi bir ajan iken trajik bir şekilde öldüğünü öğreniyoruz. Bu olayın intikamını almaya çalışan ve sıradan bir polis olarak bunu başaramayan Tommy, işi ikiz kardeşi ve esas oğlan Ramiro Cruz’a bırakıyor ve işimiz başlıyor. Kontrol karakterimiz Ramiro Cruz’a geçtikten sonra ilk dikkatimizi çeken oyunun GTA’ya olan benzerliği. Fakat GTA’da olduğu gibi verilen haritada istediğimiz gibi gezmekten ziyade oyun görev odaklı ilerliyor ve görevleri tamamladıkça bölümleri geçiyoruz. Karakterimiz asıl hedefi olan babasının intikamını almak için 18 bölüm boyu eğlenceli bir mücadele veriyor. Bu mücadele Meksika’da bir sınır şehri olan Los Toros’tan başlıyor ve Meksika’nın çöllerine kadar sürüyor. Birbirinden oldukça farklı ortamlara sahip olan oyun bu sayede sıkıcılık ve sıradanlığın önüne geçiyor.

GTA’da olduğu gibi istediğimiz her araca el koymamız mümkünken ek olarak, yapabileceğimiz çok çeşitli hareketler sayesinde benzer oyunlardan ayrılarak daha eğlenceli bir oyun halini alıyor. Kahramanımız Ramiro Cruz’un çok çeşitli hareketlere sahip olmasının bir başka nedeni ise aynı anda karşılaşabileceği çok fazla düşmanı olması. Bu hareketler sayesinde düşmanları alt etmesi mümkün oluyor.

Oyunda Morientes, The Virgillos, Papa Muerte’s Gang, Morales Cartel gibi çok sayıda çete mevcut. Oyunun farklı bölümlerinde bazen bir kulenin tepesine çıkıp, bazen de bir çiftlikte kahramanımız Ramiro Cruz sayesinde bu çeteleri alt etmeye çalışıyoruz.

Çok iyi akrobatik hareketler yapmamıza olanak sağlayan ve eğlence şöleni şeklinde geçen Total Overdose’da dikkati çeken bir diğer özellik ise müzikler. Çok iyi müziklere sahip olan oyunda, bu müzikler sayesinde kendimizi tam anlamıyla oyunun bir parçası olarak görmemiz mümkün. Bunun yanında oyunun grafiklerinin beklenen kadar iyi olmadığını ve bazı grafik hataları olduğunu belirtmekte fayda var. GTA ve Max Payne tadında oyunları seven, aksiyon macera tipi oyunlar bana uygun diyen ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen oyunseverler için Total Overdose oldukça kaliteli bir alternatif olarak durmakta.

Total Overdose Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / 7 / 8
İşlemci : Pentium 4 2.0 GHz / Athlon XP 2000+
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 512 MB
Ekran Kartı : GeForce 4 MX 4000 / All-in-Wonder 9000
DirectX : 9
Artıları
  • Çok fazla silahlı çatışma
  • Oyuna uygun müzikler
  • Çılgın özel hareketler
Eksileri
  • Olmasa da olur oyun hikayesi
  • Sürekli cephaneniz bitiyor
  • Görevlerin neredeyse hepsi birbirini tekrar ediyor